WIZZ AIR DODATNO SMANJUJE BROJ LETOVA U REGIONU Suspendovane 54 rute prema zemljama bivše Jugoslavije

BiznisRegionTurizamVesti

5.11.2020 11:46 Autor: Ljiljana Begović 0

WIZZ AIR DODATNO SMANJUJE BROJ LETOVA U REGIONU Suspendovane 54 rute prema zemljama bivše Jugoslavije WIZZ AIR DODATNO SMANJUJE BROJ LETOVA U REGIONU Suspendovane 54 rute prema zemljama bivše Jugoslavije
Niskobudžetni avioprevoznik WizzAir obustavlja dodatne rute do destinacija u zemljama bivše Jugoslavije. Razlog su obnovljene blokade u većem delu Evrope, kao i sve manja... WIZZ AIR DODATNO SMANJUJE BROJ LETOVA U REGIONU Suspendovane 54 rute prema zemljama bivše Jugoslavije

Niskobudžetni avioprevoznik WizzAir obustavlja dodatne rute do destinacija u zemljama bivše Jugoslavije. Razlog su obnovljene blokade u većem delu Evrope, kao i sve manja potražnja.

WizzAir je već suspendoavo ili je u procesu obustavljanja 54 rute ka zemljama regiona. Za većinu destinacija ka kojima obavlja letove, frekvencije su smanjene u odnosu na prethodnu zimsku sezonu. Na ovaj način pogođeni su svi gradovi u kojima ova kompanija posluje u bivšoj Jugoslaviji.

Foto: Tanjug
Foto: Tanjug

Na osnovu svog trenutnog reda vožnje, WizzAir će do kraja godine nuditi najviše letova iz Skoplja i Beograda.

Unutar mreže Wizz Air, najveći broj obustava ruta je iz Skoplja, čak dvadeset, međutim, aviokompanija nudi većinu letova iz makedonske prestonice kao najveće baze. Iz Beograda je suspendovano šest ruta, iz Podgorice pet, iz Tuzle devet, piše Ex-Yu Aviation.

Nema komentara. Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...