Uručene nagrade domaće Asocijacije automobilskih novinara

Za automobil godine u Srbiji proglašen Toyota Yaris

AutomobiliLifestyleSrbijaVesti

11.5.2021 11:10 Autor: Marko Miladinović 2

Za automobil godine u Srbiji proglašen Toyota Yaris Za automobil godine u Srbiji proglašen Toyota Yaris
Žiri za izbor Automobila godine 2021. godine Asocijacije automobilskih novinara Srbije, titulu najboljeg dodelio je modelu Toyota Yaris. Završno testiranje automobila održano je, kao... Za automobil godine u Srbiji proglašen Toyota Yaris

Žiri za izbor Automobila godine 2021. godine Asocijacije automobilskih novinara Srbije, titulu najboljeg dodelio je modelu Toyota Yaris.

Završno testiranje automobila održano je, kao i prošle godine, na području Kosmaja, kada su članovi žirija imali priliku da sve kandidate za titulu isprobaju u različitim uslovima vožnje: na autoputu, magistralnom putu i na zatvorenom poligonu.

U konkurenciji za najboljeg ove godine bili su Toyota Yaris, Dacia Sandero Stepway, Audi A3 i Seat Leon. Naravno, u pitanju su najnovije varijante poznatih modela.

Jedini kandidat za ekološki automobil godine bio je Fiat 500 Mild Hybrid first edition.

Inače, Toyota Yaris je proglašen za evropski automobil za 2021. godinu.

Pored titule Automobila godine i eko-Automobila godine za 2021. godinu, žiri je dodelio i specijalna priznanja. Za Najbolji automobil u klasi 2021. proglašen je Dacia Sandero Stepway, nagradu za najbolji dizajn enterijera osvojio je Audi A3, a nagrada za Najbolji infotainment godine pripala je Seat Leonu.

Još jedno priznanje otišlo je u domaće predstavništvo kompanije Toyota, pošto je žiri Asocijacije automobilskih novinara Srbije dodelio i priznanje za najboljeg PR-a Aleksandru Andriću, uz obrazloženje da je u proteklih godinu dana najbolje komunicirao sa novinarima i najviše uradio na promociji svoje firme i brenda koji zastupa.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...