pristiglo preko 300 prijava

Za energetsku sanaciju domaćinstava i stambenih zgrada u Zrenjaninu 27 miliona dinara

BiznisInfrastrukturaU fokusuVesti

11.8.2022 16:20 Autor: Redakcija Biznis.rs 1

Za energetsku sanaciju domaćinstava i stambenih zgrada u Zrenjaninu 27 miliona dinara Za energetsku sanaciju domaćinstava i stambenih zgrada u Zrenjaninu 27 miliona dinara
Bespovratna sredstva domaćinstvima i stambenim zajednicama za energetsku sanaciju stambenih zgrada, porodičnih kuća i stanova na teritoriji Zrenjanina za 2022. godinu dodeljena su danas... Za energetsku sanaciju domaćinstava i stambenih zgrada u Zrenjaninu 27 miliona dinara

Bespovratna sredstva domaćinstvima i stambenim zajednicama za energetsku sanaciju stambenih zgrada, porodičnih kuća i stanova na teritoriji Zrenjanina za 2022. godinu dodeljena su danas u vrednosti od 27 miliona dinara.

Od ukupnog iznosa, grad Zrenjanin učestvovaće sa 13,8 miliona dinara, dok je 13,2 miliona obezbedila Uprava za podsticanje i unapređenje energetske efikasnosti.

Javni poziv za dodelu bespovratnih sredstava domaćinstvima i stambenim zajednicama za energetsku sanaciju stambenih zgrada, porodičnih kuća i stanova na teritoriji grada Zrenjanina za 2022. godinu završen je krajem prošlog meseca, a kako navode iz komisije za realizaciju tih mera pristiglo je nešto više od tri stotine prijava, prenosi agencija Beta.

Najviše zainteresovanih bilo je za zamenu stolarije i očekuje se da će potpisivanje ugovora sa krajnjim korisnicima biti u oktobru ove godine.

Na prošlogodišnjem javnom pozivu uslove je ispunilo 97 zainteresovanih korisnika za zamenu kotlova i 188 za zamenu prozora i vrata.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...