ZA GRAĐANE SRBIJE I DALJE RAMPA NA GRANICI SA CRNOM GOROM Ulazak omogućen državljanima Rusije, Ukrajine, Kanade

BiznisRegionTurizamVesti

6.8.2020 14:18 Autor: Redakcija Biznis.rs 0

ZA GRAĐANE SRBIJE I DALJE RAMPA NA GRANICI SA CRNOM GOROM Ulazak omogućen državljanima Rusije, Ukrajine, Kanade ZA GRAĐANE SRBIJE I DALJE RAMPA NA GRANICI SA CRNOM GOROM Ulazak omogućen državljanima Rusije, Ukrajine, Kanade
U Crnu Goru od petka, 7. avgusta, ponovo će moći da ulaze građani Rusije, Ukrajine, Belorusije, Azerbejdžana, Kanade i Zimbabvea, saopštilo je Nacionalno koordinaciono... ZA GRAĐANE SRBIJE I DALJE RAMPA NA GRANICI SA CRNOM GOROM Ulazak omogućen državljanima Rusije, Ukrajine, Kanade

U Crnu Goru od petka, 7. avgusta, ponovo će moći da ulaze građani Rusije, Ukrajine, Belorusije, Azerbejdžana, Kanade i Zimbabvea, saopštilo je Nacionalno koordinaciono telo za zarazne bolesti (NKT) pri Vladi CG.

Građani svih ovih zemalja našli su se na novoj, proširenoj listi država, čiji stanovnici mogu da uđu u Crnu Goru. Međutim, na listi ponovo nema Srbije, tako da je našim državljanima i dalje zabranjen ulazak u tu zemlju.

Državljani svih zemalja, koje su se našle na ovoj listi, u Crnu Goru mogu da ulaze bez dodatnih ograničenja, javljaju tamošnji mediji, dok je tranzit kroz ovu zemlju omogućen građanima susednih država, među kojima su BIH i Albanija.

„Sve mere primenjuju se do prestanka opasnosti od širenja korona virusa ili do promene ili opoziva mere, što NKT redovno objavljuje, osim mera ispod kojih je naveden rok primene“, dodaje se u saopštenju NKT-a.

Nema komentara. Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...