Mogućnost da korisnici podižu novac na skoro 1.500 lokacija

Za klijente Komercijalne i bankomati NLB bez troškova

BankeNovacSrbijaVesti

30.3.2021 08:15 Autor: Redakcija Biznis.rs 1

Za klijente Komercijalne i bankomati NLB bez troškova Za klijente Komercijalne i bankomati NLB bez troškova
Klijenti Komercijalne i NLB banke od sada mogu da koriste bankomate članica NLB grupe u celom regionu bez ikakvih troškova. To znači da će... Za klijente Komercijalne i bankomati NLB bez troškova

Klijenti Komercijalne i NLB banke od sada mogu da koriste bankomate članica NLB grupe u celom regionu bez ikakvih troškova.

To znači da će klijenti iz Srbije dobiti priliku da svoja sredstva podižu debitnim karticama bez provizije na gotovo 1.500 lokacija na svim tržištima na kojima je NLB grupa prisutna, navedeno je u saopštenju.

Pored toga, obe banke pokreću specijalnu akciju u okviru koje će klijentima odobravati stambene i gotovinske kredite bez troškova obrade.

Podsetimo, krajem decembra, slovenacka NLB, matična banka najveće bankarske grupe sa sedištem u ovom regionu, zvanično je postala vlasnik Komercijalne banke.

  • Bilkana

    3.2.2023 #1 Author

    Zasto u Novom Sadu nema ni jedan bakomat nlb u delu Detelinare ili da na drugim bankomatima za razne banke gde stoji da vazi za nekoliko banaka nigde nestoji da moze i za nlb banku podizanje novca, jer u suprotnom uzimaj7 proviziju, ja svaki put moram da putijem s Detelinare na bulevar oslobodjenha 60 ili na novo naselhe u vojvode stebe za peske i jedno i drugo je daleko, u tom slycaju cu morati da menjam neku drugu nanku da se prebacim jer mi je muka od toga, na menjacnicama ima aparata koji podrzavaju dosta drugih banaka samo nlb banke nema nigde na tim automatima, losa vam je politika firme, a provizinu placati necu dizuci na automatima gde komercijalna banka nije ukljucena

    Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...