švajcarska kompanija pruža servisne informacije o vazduhoplovstvu

ch-aviation ulaže 450 miliona dinara i otvara kancelariju u Beogradu

BiznisBolji posaoInfrastruktura

1.3.2023 17:16 Autor: Redakcija Biznis.rs 4

ch-aviation ulaže 450 miliona dinara i otvara kancelariju u Beogradu ch-aviation ulaže 450 miliona dinara i otvara kancelariju u Beogradu
ch-aviation, švajcarski provajder obaveštajnih podataka koji opslužuje brojna renomirana imena industrije kao što su Airbus, Delta Air Lines, Michelin, Svetska banka i aerodrom Frankfurt,... ch-aviation ulaže 450 miliona dinara i otvara kancelariju u Beogradu

ch-aviation, švajcarski provajder obaveštajnih podataka koji opslužuje brojna renomirana imena industrije kao što su Airbus, Delta Air Lines, Michelin, Svetska banka i aerodrom Frankfurt, najavljuje ulaganje od 450 miliona dinara u svoje poslovanje u Srbiji u narednih pet godina, kao i otvaranje nove kancelarije u Beogradu.

Sa sedištem u Švajcarskoj i sa kancelarijama u Zagrebu i Beogradu, ch-aviation nastavlja da razvija svoje globalno poslovanje kao jedina B2B software-as-a-service“ (SaaS) kompanija za podatke o vazduhoplovstvu u regionu, piše u zvaničnom saopštenju.

Osnovan 1998. godine u Čuru u Švajcarskoj, ch-aviation je postao jedan od najpouzdanijih dobavljača obaveštajnih podataka u vazduhoplovstvu. ch-aviation trenutno zapošljava preko 70 ljudi u oblasti podataka, programiranja, vesti, prodaje, marketinga i ljudskih resursa, sa planovima za nastavak širenja.

„Otvaranje kancelarije u Beogradu rezultat je našeg kontinuiranog rasta i potrebe za novim kadrovima koje planiramo da zaposlimo. Upravo smo se uselili u našu novu kancelariju od 280m² na Novom Beogradu. Sa planiranom investicijom od 450 miliona dinara u narednih pet godina, ovo je ozbiljna finansijska obaveza koja nam omogućava da zadovoljimo naše poslovne potrebe za naredne mesece i godine“, kaže Lars Gebler (Lars Gaebler), potpredsednik Data Program Managementa.

On se preselio iz Nemačke u Beograd da bi podržao rast i razvoj ch-avijacije. “Kancelarija u Beogradu je logičan korak koji nam omogućava da ciljamo talente u regionu. Na putu smo brzog rasta i u stalnoj potrazi za novim snagama koje će nam pomoći da razvijemo naše proizvode i usluge“, istakao je Gebler.

ch-aviation već ima programere u svojoj beogradskoj kancelariji i traži još zaposlenih koji bi im se pridružili, kao i timu za prodaju te istraživanje podataka. Pored redovnih i honorarnih pozicija, na raspolaganju su i mogućnosti za studente.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...