COMTRADE PRODAO DIGITALNI SERVIS BIZNIS AMERIČKOJ KOMPANIJI Endava će na ovaj način dodatno ojačati svoje prisustvo u Jugoistočnoj Evropi

BiznisSrbijaVesti

18.8.2020 09:51 Autor: Ljiljana Begović

COMTRADE PRODAO DIGITALNI SERVIS BIZNIS AMERIČKOJ KOMPANIJI Endava će na ovaj način dodatno ojačati svoje prisustvo u Jugoistočnoj Evropi COMTRADE PRODAO DIGITALNI SERVIS BIZNIS AMERIČKOJ KOMPANIJI Endava će na ovaj način dodatno ojačati svoje prisustvo u Jugoistočnoj Evropi
Comtrade grupacija objavila je da je prodala svoj Digital Services biznis (CDS) američkoj kompaniji „Endava“, jednoj od vodećih tehnoloških uslužnih kompanija nove generacije. „Endava“... COMTRADE PRODAO DIGITALNI SERVIS BIZNIS AMERIČKOJ KOMPANIJI Endava će na ovaj način dodatno ojačati svoje prisustvo u Jugoistočnoj Evropi

Comtrade grupacija objavila je da je prodala svoj Digital Services biznis (CDS) američkoj kompaniji „Endava“, jednoj od vodećih tehnoloških uslužnih kompanija nove generacije.

Endava pomaže klijentima da transformišu poslovanje u digitalno poslovanje zasnovano na korisničkom iskustvu, pomažući im na putu od ideje do razvoja i implementacije proizvoda, platformi i rešenja.

Kompanija nudi usluge klijentima iz sledećih oblasti: elektronska plaćanja i finansijske usluge, TMT (tehnologija, mediji, telekomunikacije), korisinički proizvodi, maloprodaja, logistika i zdravstvo.

Foto:Comtrade.com

„Ovo “spajanje snaga“ imaće pozitivne efekte na obe kompanije – Comtrade će se dodatno fokusirati na razvoj i primenu tehnologija sutrašnjice kroz svoje razvijene biznise Sistem integracije, HYCU (lociran u Bostonu, USA) i Gaming (lociran u Manili, Filipini), a „Endava“ će ojačati svoje prisustvo u Jugoistočnoj Evropi sa dodatnim timovima koji će doprineti kreiranju novih interakcija između ljudi i tehnologija“, rekao je Veselin Jevrosimović, predsednik kompanije Comtrade, prenosi Tanjug.

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...