Nova era u pružanju logističkih I poštanskih usluga

Potpisan krovni sporazum o saradnji Pošte i kompanije DHL Express Srbija

Biznis

26.9.2023 15:16 Autor: Redakcija Biznis.rs 6

Potpisan krovni sporazum o saradnji Pošte i kompanije DHL Express Srbija Potpisan krovni sporazum o saradnji Pošte i kompanije DHL Express Srbija
Pošta Srbije i DHL Express Srbija zaključili su krovni sporazum o saradnji, čime su otvorena vrata novoj eri u pružanju logističkih i poštanskih usluga... Potpisan krovni sporazum o saradnji Pošte i kompanije DHL Express Srbija

Pošta Srbije i DHL Express Srbija zaključili su krovni sporazum o saradnji, čime su otvorena vrata novoj eri u pružanju logističkih i poštanskih usluga u našoj zemlji.

Sporazum koji su potpisali v.d. direktora Pošte Srbije Zoran Đorđević i generalni direktor DHL Express Srbija Fion Heriot (Fionn Herriott) označava spoj dva ključna aktera u oblasti poštanskih usluga u Srbiji, čija će saradnja građanima Srbije doneti još bržu i pouzdaniju dostavu, širi spektar usluga i bolju povezanost sa globalnim tržištima, stoji u saopštenju Pošte Srbije.

„Ova saradnja nije samo strateški korak ka unapređenju logističkih i poštanskih usluga u Srbiji, već i prilika da povećamo našu globalnu vidljivost. Kroz ovu saradnju, zajedno sa DHL-om, stvaramo most između Nemačke i Srbije, jačajući našu ulogu na svetskom tržištu. Otvoreni smo i spremni za međunarodnu saradnju i rast“, izjavio je direktor Pošte Srbije Zoran Đorđević.

Kako je saopšteno, pouzdanost i kvalitet usluga Pošte Srbije, kao i veliko poverenje korisnika, opremljenost i umreženost i brzo i efikasno odgovaranje na potrebe korisnika, razlozi su što je DHL izabrao ovo javno preduzeće za partnera, pre svega u oblastima pružanja poštanskih i drugih usluga, uključujući i pružanje usluga isporuke pošiljaka posredstvom paketomata, kao i logističkih usluga, usluga inovacija i digitalizacije.

Po potpisivanju, delegacija kompanije DHL Express Srbija i predstavnici Pošte Srbije održali su sastanak povodom razrade saradnje u najvažnije četiri oblasti – paketomata, izgradnje logističkog centra u Batajnici, pružanja usluga DHL-a u poštama i pripremanje zajedničke ponude usluga printing centra Pošte Srbije.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    Biznis.rs newsletter

    Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

    Vaša e-mail adresa će biti korišćena isključivo za potrebe slanja newslettera, a u skladu sa Politikom privatnosti.