Otvoren konkurs

Pošta Srbije zapošljava dostavljače i vozače

BiznisSrbija

1.9.2023 14:43 Autor: Redakcija Biznis.rs 4

Pošta Srbije zapošljava dostavljače i vozače Pošta Srbije zapošljava dostavljače i vozače
Usled širenja asortimana usluga i daljeg razvijanja poštanske mreže Pošta Srbije zapošljava nove izvršioce na pozicijama dostavljača i vozača. Za dostavljače početna neto zarada... Pošta Srbije zapošljava dostavljače i vozače

Usled širenja asortimana usluga i daljeg razvijanja poštanske mreže Pošta Srbije zapošljava nove izvršioce na pozicijama dostavljača i vozača.

Za dostavljače početna neto zarada je od 55.000 dinara, a za vozače B i C kategorije od 51.000 dinara. Osim toga, zaposleni imaju pravo na godišnji odmor od 20 do 30 radnih dana. Pošta Srbije, takođe, obezbeđuje preventivni i redovni sistematski pregled i osiguranje u slučaju povrede na radu, kao i mogućnost zdravstvene rehabilitacije i solidarne pomoći.

Svi zaposleni u Pošti Srbije mogu da očekuju kontinuirano stručno usavršavanje, uključujući periodičnu obuku za CPC sertifikat. Zavisno od učinka, postoji i mogućnost mesečne stimulacije i korekcije zarade. Za poziciju dostavljača potrebno je imati III ili IV stepen stručne spreme i položen vozački ispit B kategorije.

Ove pozicije su otvorene u Beogradu (Novi Beograd, Palilula, Savski venac, Zvezdara, Čukarica, Voždovac, Stari grad, Zemun, Surčin, Grocka, Rakovica, Vračar, Mladenovac, Lazarevac, Obrenovac), Pančevu i Novom Sadu.

Za poziciju vozača B kategorije potrebno je da posedujete III ili IV stepen stručne spreme i položen vozački ispit B kategorije, a pozicije su otvorene u Beogradu (Zemunu), Novom Sadu i Sremskoj Mitrovici. Konkurs je, takođe, otvoren za vozače C kategorije u Beogradu (Zemun), Novom Sadu i Nišu, a uslovi za ovo radno mesto su III ili IV stepen stručne spreme, CPC sertifikat i položen vozački ispit C kategorije.

Kandidati svoje podatke mogu dostaviti putem elektronske prijave popunjavanjem online formulara na zvaničnom internet sajtu Pošte Srbije ili na sledeću adresu: Funkcija upravljanja kadrovima, Sektor za razvoj, Takovska 2, 11120 Beograd, PAK: 135403, sa obaveznom naznakom za koji se posao, grad i opštinu se kandidat prijavljuje.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...