Partneri su državne firme Mobtel-PTT i PMC-inženjering

Pošta Srbije gradi poslovno-tehnološki objekat u Zemun polju

BiznisInfrastrukturaSrbija

2.8.2023 13:49 Autor: Redakcija Biznis.rs 3

Pošta Srbije gradi poslovno-tehnološki objekat u Zemun polju Pošta Srbije gradi poslovno-tehnološki objekat u Zemun polju
Memorandum o saradnji u realizaciji projekta izgradnje poslovno-tehnološkog objekta za potrebe Pošte Srbije u Zemun polju potpisali su vršilac dužnosti direktora Pošte Srbije Zoran... Pošta Srbije gradi poslovno-tehnološki objekat u Zemun polju

Memorandum o saradnji u realizaciji projekta izgradnje poslovno-tehnološkog objekta za potrebe Pošte Srbije u Zemun polju potpisali su vršilac dužnosti direktora Pošte Srbije Zoran Đorđević, direktor Mobtel-PTT Miloš Ružić i direktor PMC-inženjering Saša Ljubinković.

„Uz veliku podršku Vlade biće izgrađen veliki logistički centar, kako bi Pošta zaokružila svoju logističko-skladišnu uslugu, a paralelno i isporuku robe koja bi bila direktno isporučena na adresu“, izjavio je Đorđević, prenosi Beta.

On je istakao da je Pošta izabrala za partnere državne firme Mobtel-PTT i PMC-inženjering jer su pouzdani, kao i da će od ovoga profit imati sve tri firme i država.

Đorđević je objasnio da će se u logističkom centru pružati usluge, pored klasičnog skladištenja robe, i zone za robu koja, na primer, zahteva hladnjaču i razne druge zone.

„Pošta Srbije će u budućnosti izrasti u mnogo jaču i veću kompaniju i verujem da će njena liderska pozicija u Srbiji i Istočnoj Evropi biti ojačana, kao i da će njeni radnici i država biti zadovoljni svime što će Pošta učiniti“, istakao je Đorđević.

On je dodao da je novi centar važan za izgradnju logističke mreže za paketomate.

Đorđević je najavio novu uslugu Pošte, e-Novčanik, koja će omogućiti građanima plaćanje svih računa preko aplikacije, a trenutno se čeka da dobije licencu od Narodne banke Srbije.

Ocenio je da je e-Novčanik posebno važan za 1,7 miliona penzionera koji neće morati da idu do Pošte da plaćaju račune, kao i za građane Srbije koji žive u inostranstvu.

  • HANA

    3.8.2023 #1 Author

    E da vidimo i ovo obzirom da nam „digitalizacija“ i nije
    jača strana.

    Odgovori

  • BLIZANAC

    3.8.2023 #2 Author

    Šta im sve neće pasti na pamet da rade sa našim parama

    Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...