konkurs za otvaranje izdvojenog ugovornog šaltera

Preduzetnici imaju mogućnost da postanu zastupnici Pošte Srbije

BiznisBolji posaoInovacijePreduzetnikSrbijaVesti

22.10.2021 14:04 Autor: Redakcija Biznis.rs 5

Preduzetnici imaju mogućnost da postanu zastupnici Pošte Srbije Preduzetnici imaju mogućnost da postanu zastupnici Pošte Srbije
Pošta Srbije raspisala je konkurs kojim daje mogućnost preduzetnicima i pravnim licima da u ime i za račun tog javnog preduzeća pružaju usluge preko... Preduzetnici imaju mogućnost da postanu zastupnici Pošte Srbije

Pošta Srbije raspisala je konkurs kojim daje mogućnost preduzetnicima i pravnim licima da u ime i za račun tog javnog preduzeća pružaju usluge preko ugovorne pošte i izdvojenog ugovornog šaltera, a sve to u skladu sa strategijom širenja poštanske mreže i dostupnosti usluga.

Kako se navodi u saopštenju, to praktično znači da pravna lica i preduzetnici, koji žele da ostvare dodatne poslovne prihode, mogu da, u svom poslovnom prostoru, u zasebnom objektu ili u okviru objekta u kom već obavljaju svoju delatnost, postanu zastupnici Pošte Srbije i obavljaju i poštanske usluge. Za njih je obezbeđena mogućnost ostvarenja stimulativne zastupničke provizije, koja zavisi od ostvarenog prihoda ugovorne pošte ili ugovornog šaltera.

JP Pošta Srbije Beograd

TAKOVSKA 2, 11060 Beograd (Palilula), Srbija

Poslovni prihodi (EUR):
217.692.485,64 (2020)
Broj zaposlenih:
(2020)

Poziv važi na teritoriji cele Srbije a pravna lica i preduzetnici se mogu opredeliti za otvaranje ugovorne pošte ili ugovornog šaltera, u zavisnosti od strukture poslovnog prostora kojim raspolažu. Detaljnije informacije dostupne su mejlom na dirposmre@jp.ptt.rs.

Na ovaj način, Pošta Srbije kao društveno odgovorno preduzeće, širenjem dostupnosti svoje usluge podstiče razvoj preduzetništva i malog biznisa, kao i smanjenje nezaposlenosti, naročito u manje razvijenim i nerazvijenim područjima, isitče se u saopštenju.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...