Ideja za oporavak posrnule industrije

Ruske turističke agencije organizuju „vakcina ture“

BiznisTurizam

8.6.2021 18:30 Autor: Miljan Paunović 2

Ruske turističke agencije organizuju „vakcina ture“ Ruske turističke agencije organizuju „vakcina ture“
Rusija razmatra da u ponudu uvede turističke paket aranžmane za vakcinaciju protiv Covid-19 kako bi pomogla posrnulom turističkom sektoru, izjavio je predsednik Udruženja ruske... Ruske turističke agencije organizuju „vakcina ture“

Rusija razmatra da u ponudu uvede turističke paket aranžmane za vakcinaciju protiv Covid-19 kako bi pomogla posrnulom turističkom sektoru, izjavio je predsednik Udruženja ruske turističke industrije (RUTI) Andrej Ignatjev za Tas, a prenosi Tanjug.

„Turističke agencije su bile spremne da organizuju „vakcina ture“ početkom godine, pošto su stalno dobijale takve upite iz celog sveta. Taj proizvod je spreman, ali pitanja vizne podrške i ulaska u zemlju stranaca koji žele da prime rusku vakcinu tek treba da se reše“, rekao je on.

Ignatjev je naveo da bi za takve ture najviše bili zainteresovani putnici iz Azije, uključujući Indiju, Bliski Istok i, na primer, Iran, dodajući da su „zemlje Afrike i Latinske Amerike takođe pokazale veliko interesovanje za takav turistički proizvod tokom celog perioda kampanje vakcinacije u Rusiji“.

Prema njegovim rečima, tronedeljne vakcina-turneje, koje bi obuhvatile i kulturni i izletnički program, mogle bi da pokrenu oporavak ruske turističke industrije.

Cena takvih tura kretala bi se od 1.500 do 2.500 dolara za 21 dan, ne računajući troškove avio prevoza, rekao je Ignatjev.

 • Lolek

  9.9.2022 #1 Author

  Org oni ture cena stana povoljno 1000e 30kv

  Odgovori

 • Lolek

  9.10.2022 #2 Author

  I sad prave ture u ukrajini

  Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...