PRODUŽENA BESPLATNA PROMENA DATUMA PUTOVANJA Air Serbia daje pogodnost za karte kupljene do 15. oktobra

BiznisFirme u fokusuTurizamU fokusu

1.10.2020 14:01 Autor: Julijana Vincan 4

PRODUŽENA BESPLATNA PROMENA DATUMA PUTOVANJA Air Serbia daje pogodnost za karte kupljene do 15. oktobra PRODUŽENA BESPLATNA PROMENA DATUMA PUTOVANJA Air Serbia daje pogodnost za karte kupljene do 15. oktobra
Reagujući na zahteve putnika, Air Serbia je odlučila da produži akciju besplatne promene datuma putovanja. Ova mogućnost na raspolaganju je svima koji karte kupe... PRODUŽENA BESPLATNA PROMENA DATUMA PUTOVANJA Air Serbia daje pogodnost za karte kupljene do 15. oktobra

Reagujući na zahteve putnika, Air Serbia je odlučila da produži akciju besplatne promene datuma putovanja. Ova mogućnost na raspolaganju je svima koji karte kupe do 15. oktobra, saopšteno je iz nacionalne aviokompanije.

Ova pogodnost, koja značajno olakšava planiranje putovanja, važiće i dalje za sve destinacije u mreži srpskog avioprevoznika, osim Njujorka. Primenjivaće se za putovanja do 31. marta, istaknuto je iz Air Serbia.

Besplatna promena datuma putovanja Air Serbia
Foto: Air Serbia

„Raduje nas što je ova inicijativa naišla na odličan prijem kod putnika. Planiranje putovanja postalo je otežano usled posledica pandemije korona virusa“, izjavio je Jirži Marek, direktor za komercijalu i strategiju srpske aviokompanije.

Kako je naglašeno, datum leta može biti zamenjen neograničen broj puta, najkasnije dan pre planiranog putovanja.

„Ukoliko prvobitno plaćena tarifa nije raspoloživa za novoizabrani datum, putnici mogu izvršiti doplatu do cene dostupne tarife“, piše u saopštenju.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...