Dve decenije S-Leasinga na srpskom tržištu

Zelena agenda u fokusu lizing industrije

AutomobiliBankeEkologijaManifestacijeU fokusu

17.3.2023 09:23 Autor: Redakcija Biznis.rs 6

Zelena agenda u fokusu lizing industrije Zelena agenda u fokusu lizing industrije
Sledeće nedelje počinje jedan od najatraktivnijih događaja u Beogradu – Međunarodni sajam automobila, koji tradicionalno izaziva veliko interesovanje javnosti. Posetioci će, kao i svake... Zelena agenda u fokusu lizing industrije

Sledeće nedelje počinje jedan od najatraktivnijih događaja u Beogradu – Međunarodni sajam automobila, koji tradicionalno izaziva veliko interesovanje javnosti. Posetioci će, kao i svake godine, imati priliku da prisustvuju brojnim ekskluzivnim dešavanjima i da na jednom mestu vide najširu ponudu automobilskih brendova, uključujući i najnovije modele i premijerna izdanja automobila.

Kako su najavili organizatori, učestvovaće 250 izlagača koji će predstaviti 33 brenda, a planirano je i oko 40 premijera novih vozila. Akcenat će biti na hibridnim modelima.

Istovremeno će na istom mestu biti održan i 15. Međunarodni sajam motocikala, kvadova, skutera i opreme, na kome će 60 izlagača predstaviti više od 40 brendova.

Ovogodišnja manifestacija, 55. po redu, održava se od 22. do 28. marta, a ove godine biće obeležen i značajan jubilej S-Leasinga, jedne od prvih lizing kuća na srpskom tržištu, koja pune dve decenije doprinosi razvoju ove industrije u Srbiji. Osnovan 2003. godine, S-Leasing je lizing kuća koju su klijenti brzo prepoznali kao jednog od tržišnih lidera i koja u svojoj ponudi ima finansiranje putničkih i komercijalnih vozila, ali i mašina i opreme.

Naš portfolio obuhvata više od 30.000 realizovanih ugovora i preko 14.000 zadovoljnih klijenata, a ono na šta smo najviše ponosni jeste tim ljudi koji predano radi na tome da klijentima pruži besprekornu uslugu, uvodeći brojne inovacije u poslovanje. S tim ciljem smo, između ostalog, pokrenuli i mobilnu aplikaciju kako bismo odgovorili na potrebe klijenata i omogućili im lakšu i bržu komunikaciju u pogledu osnovnih informacija o njihovim lizing ugovorima“, kaže Bojan Vračević, izvršni direktor S-Leasinga, u susret predstojećem sajmu.

Tržište lizinga kontinuirano raste već gotovo deceniju unazad, a činjenica da na jednom zahtevnom i konkurentnom tržištu kakvo je srpsko S-Leasing beleži najbrži rast bilansne sume – od čak 350 odsto u proteklih sedam godina, govori dosta o uspešnosti kompanije.

Pored inovativnog pristupa i digitalizacije poslovanja, ono po čemu se S-Leasing ističe jesu i principi poslovanja u skladu sa zelenom agendom. Svesni svoje uloge i odgovornosti na tržištu, tokom protekle dve godine počeli su intenzivnije da finansiraju električna vozila, punjače za električna vozila i solarne panele, a uspešno su završili i projekat finansiranja 100 autobusa koji koriste CNG i imaju minimalnu emisiju gasova.

Inače, S-Leasing je deo Erste Bank Grupacije, jedne od vodećih finansijskih institucija u srednjoj i istočnoj Evropi, sa tradicijom dugom preko 200 godina.

Ovaj model saradnje između banke i lizinga pokazao se kao jedan od najefikasnijih na tržištu jer obezbeđuje najbolju uslugu i podršku klijentima, a sa druge strane podiže ukupnu efikasnost i banke i lizinga.

 • GOCA BG

  19.3.2023 #1 Author

  Dvadeset godina su kod nas,profesionalni maksmilano u poslu…

  Odgovori

 • Tina

  19.3.2023 #2 Author

  Treba posetiti sajam automobila

  Odgovori

 • Tina

  19.3.2023 #3 Author

  Lizing se u vecini slucajeva pokazao dobrim

  Odgovori

 • Gaga45

  26.3.2023 #4 Author

  Lizing je uvek dobra opcija

  Odgovori

 • Coka13

  2.4.2023 #5 Author

  Lizing je uvek najbolja opcija.

  Odgovori

 • Sonjka

  2.10.2023 #6 Author

  Lizing je dobra opcija

  Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...