Zgrada u najstrožem centru grada ima 1.145 kvadrata

Hotel Splendid ponovo na prodaju, početna cena 2,9 miliona evra

NekretnineNovacSrbija

8.11.2023 08:26 Autor: Redakcija Biznis.rs 1

Hotel Splendid ponovo na prodaju, početna cena 2,9 miliona evra Hotel Splendid ponovo na prodaju, početna cena 2,9 miliona evra
Kompanija DT Properties Novi Beograd oglasila je prodaju hotela Splendid u Beogradu, po početnoj ceni od 2,9 miliona evra Hotel se prodaje putem javnog... Hotel Splendid ponovo na prodaju, početna cena 2,9 miliona evra

Kompanija DT Properties Novi Beograd oglasila je prodaju hotela Splendid u Beogradu, po početnoj ceni od 2,9 miliona evra

Hotel se prodaje putem javnog nadmetanja, u paketu sa poslovnom zgradom, a javno nadmetanje zakazano je za 11. decembar, objavila je eKapija.

DT Properties je kupio hotel Splendid takođe na javnom nadmetanju pre tri godine, za 278 miliona dinara (oko 2,35 miliona evra). To je bila druga prodaja hotela u Ulici Dragoslava Jovanovića 5, jer je prva bila neuspešna, pa je objekat ponuđen po nižoj ceni.

Petospratni hotel ima ukupnu neto površinu od 1.145 kvadrata.

Podigli su ga krojači Trifun Jovanović i Života Lazarević 1921. godine, da bi 1948. bio nacionalizovan. Hotel je prvi put posle toga bio privatizovan 2008. godine, ali je taj ugovor raskinut, podsetila je eKapija.

Uz hotel se prodaje i prizemna zgrada poslovnih usluga koja se sastoji od magacina i dve kancelarije, površine 156 m2, na adresi Dragoslava Jovanovića 7A i 7/1.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    Biznis.rs newsletter

    Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

    Vaša e-mail adresa će biti korišćena isključivo za potrebe slanja newslettera, a u skladu sa Politikom privatnosti.