U toku izrada projektne dokumentacije

Nove investicije na Zlatiboru, u planu izgradnja golf terena

BiznisInvesticijeTurizam

18.5.2023 08:26 Autor: Redakcija Biznis.rs 7

Nove investicije na Zlatiboru, u planu izgradnja golf terena Nove investicije na Zlatiboru, u planu izgradnja golf terena
Za deo u okolini Ribničkog jezera na Zlatiboru u toku je izrada projektne dokumentacije za izgradnju golf terena, najavio je predsednik opštine Čajetina Milan... Nove investicije na Zlatiboru, u planu izgradnja golf terena

Za deo u okolini Ribničkog jezera na Zlatiboru u toku je izrada projektne dokumentacije za izgradnju golf terena, najavio je predsednik opštine Čajetina Milan Stamatović.

U ovom delu radne verzije projekta budućeg Zlatnog grada nalaze se i rezidencijalne vile i drugi sadržaji potrebni za jednu novu klijentelu, navodi se u saopštenju.

Stamatović je, u susret jubileju – 130 godina otkada počinje turistička istorija Zlatibora, najavio nove investicije u turizam na Zlatiboru, piše eKapija.

U planovima nam je da ove godine završimo deo sportskih terena na lokaciji od hotela Tornik trasom gondole prema Ribnici. Naš najvažniji i najvredniji projekat Gold gondola pokazao se uspešnim, pa nastavljamo sa započetom idejom za gradnju još jednog njenog kraka, i to od međustanice u Ribnici do Čigote. Time ćemo rasteretiti sadašnji veliki broj putnika gondole, a ujedno masiv Čigote, koji ima značajne mogućnosti za skijaške i druge staze, staviti u funkciju za adrenalinske sportove, planinarenja, šetnje. Taj projekat predstoji nam u narednom periodu”, rekao je Stamatović.

 • Vale

  18.5.2023 #1 Author

  Dobri I ambiciozni planovi

  Odgovori

 • REA

  21.5.2023 #2 Author

  Sve ode na Zlatibor i u Beograd! Od prelepe oaze mira napravili su kic i sund, i sa infastrukturom uradili sve samo da zagade vazduh. Postalo je odvratno …

  Odgovori

 • LAV

  21.5.2023 #3 Author

  Jos im je samo golf teren nedostajao.

  Odgovori

 • DUCA

  23.5.2023 #4 Author

  Zlatibor na sve liči sem ne na planinu. Toliko se izgradilo da više ništa nije ostalo od one planine

  Odgovori

 • DASHA

  28.5.2023 #5 Author

  Unistise predivnu planinu…

  Odgovori

 • Grocka

  11.6.2023 #6 Author

  Treba zabraniti gradnju, napravise vasar i ruglo

  Odgovori

  • BOBICA

   4.2.2024 #7 Author

   Zlatibor nije više ono što je nekad bio …

   Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...