PONUĐENA IMOVINA ŽUPLJANKE ZA 52 MILIONA DINARA Aleksandrovačka fabrika pozamanterije u stečaju prodaje se drugi put

NekretnineNovacSrbijaStečajVesti

22.6.2020 14:50 Autor: Ljiljana Begović 1

PONUĐENA IMOVINA ŽUPLJANKE ZA 52 MILIONA DINARA Aleksandrovačka fabrika pozamanterije u stečaju prodaje se drugi put PONUĐENA IMOVINA ŽUPLJANKE ZA 52 MILIONA DINARA Aleksandrovačka fabrika pozamanterije u stečaju prodaje se drugi put
Imovina aleksandrovačke fabrike pozamanterije i konfekcije „Župljanka“ AD u stečaju, čija je likvidaciona vrednost procenjena na 261 milion dinara, ponuđena je po početnoj ceni... PONUĐENA IMOVINA ŽUPLJANKE ZA 52 MILIONA DINARA Aleksandrovačka fabrika pozamanterije u stečaju prodaje se drugi put

Imovina aleksandrovačke fabrike pozamanterije i konfekcije „Župljanka“ AD u stečaju, čija je likvidaciona vrednost procenjena na 261 milion dinara, ponuđena je po početnoj ceni od 52,2 miliona dinara, navodi se u oglasu o prodaji.

Na prodaju je fabrički kompleks u Kruševačkoj ulici koji pored zemljišta čine objekti čija je ukupna površina veća od 5.000 kvadratnih metara, kao i mašine za proizvodnju, zalihe kao i više vozila.

Foto:zupljanka.com

Imovina „Župljanke“ prodaje se po drugi put, a javno nadmetanje zakazano je za 24. jul, piše Tanjug.

  • MARKO7

    8.6.2022 #1 Author

    Baš me zanima dali će je neko kupiti…

    Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...