Na Beogradskom sajmu od 6. do 11. oktobra

Počinje 59. Međunarodni sajam nameštaja

ManifestacijeU fokusu

5.10.2023 12:11 Autor: Redakcija Biznis.rs 7

Počinje 59. Međunarodni sajam nameštaja Počinje 59. Međunarodni sajam nameštaja
Na Beogradskom sajmu u petak počinje 59. Međunarodni sajam nameštaja, opreme i unutrašnje dekoracije, na kome će se do 11. oktobra predstaviti više od... Počinje 59. Međunarodni sajam nameštaja

Na Beogradskom sajmu u petak počinje 59. Međunarodni sajam nameštaja, opreme i unutrašnje dekoracije, na kome će se do 11. oktobra predstaviti više od 120 izlagača iz Srbije i još devet zemalja, objavio je organizator.

Učesnici sajma iz Italije, Nemačke, Turske, Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Severne Makedonije, Poljske, Kine i Slovenije, kao i domaći izlagači, svoju ponudu predstaviće u halama 1, 1A, 2, 3 i 3A, prenosi Beta.

Istovremeno će se odvijati i 59. Međunarodni sajam mašina i alata za drvnu industriju, koji će u hali 5 trajati od 6. do 10. oktobra.

Posetiocima na Sajmu nameštaja renomirani proizvođači, dizajneri, distributeri, trgovci i drugi profesionalci, predstaviće širok spektar nameštaja za različite prostorije i namene – stambeni, kancelarijski, dečji, baštenski, kao i kuhinje, spavaće sobe, garniture u različitim stilovima.

Takođe, svoje proizvode predstaviće i proizvođači rasvete i dekorativnih predmeta za opremanje stambenog ili poslovnog prostora.

Na Sajmu nameštaja biće promovisani dizajneri i umetnici koji će prezentovati nove dizajnerske linije, koncepte i ideje za nameštaj i enterijer, u programima kao što su „Design Talks“ i Izložba mladih dizajnera, koja predstavlja mlade i perspektivne autore, fakultete i škole.

Unikatni nameštaj domaće proizvodnje
Foto: Imaginarium concept

Pored izložbenog dela, posetioci će moći da čuju stručna predavanja i panel diskusije, kao i da prisustvuju radionicama o trendovima u dizajnu enterijera, upotrebi određenih materijala ili tehnikama uređenja prostora.

Za najbolja rešenja najuspešnijim izlagačima na sajmu biće uručena nagrada „Zlatni ključ“, dok će nagrada „Sajamski ključ“ biti dodeljena za doprinos podizanju kvaliteta manifestacije i ukupan sajamski nastup.

Istovremeno, na Sajmu mašina i alata za drvnu industriju pored ostalog biće predstavljene mašine za sečenje, rendanje i oblikovanje drveta, materijali i repromaterijali koji se koriste u procesu obrade drveta, te dodatna oprema i alati.

Kako je precizirano, biće predstavljene najsavremenije mašine koje omogućavaju visoku preciznost primarne obrade drveta, izrade i završne obrade, kao i pilane, sušare i mehanički, električni i pneumatski alati, ali i softveri za projektovanje i upravljanje proizvodnjom, digitalna rešenja za optimizaciju procesa obrade drveta i automatizovane sisteme.

Radno vreme Sajma nameštaja je od 10 do 20 časova. Cena pojedinačne ulaznice je 450 dinara, grupne ulaznice 350 dinara, a za đake i studente 250 dinara, dok poslovna propusnica košta 2.500.

Radno vreme Sajma mašina od 6. do 9. oktobra je od 10 do 19 sati, 10. oktobra od 10 do 18 sati, a ulaz je slobodan.

 • SABRINA

  5.10.2023 #1 Author

  Ne znam kakav ce sajam biti ove godine, ali je prethodnih bio razočaravajući.

  Odgovori

 • SHALIMAR

  5.10.2023 #2 Author

  Treba ga posetiti,ima odlicnih izlagaca i sajamske cene.

  Odgovori

 • ŽIZI

  8.10.2023 #4 Author

  Vidimo se tamo

  Odgovori

 • Brana

  8.10.2023 #5 Author

  Uvek bude nešto lepo i novo za videti

  Odgovori

 • PIKSI

  15.10.2023 #6 Author

  Uvek se nadje neki lep komad namestaja

  Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...