AERODROM LJUBLJANA OBNOVIO PUTNIČKI SAOBRAĆAJ Prvi avion sleteo iz Beograda

RegionVesti

29.5.2020 10:05 Autor: Ljiljana Begović 0

AERODROM LJUBLJANA OBNOVIO PUTNIČKI SAOBRAĆAJ Prvi avion sleteo iz Beograda AERODROM LJUBLJANA OBNOVIO PUTNIČKI SAOBRAĆAJ Prvi avion sleteo iz Beograda
Nakon višemesečnog zatišja zbog pandemije Covid-19, na slovenačkom aerodromu Ljubljana počeli su da se obavljaju prvi  redovni letovi za putnički saobraćaj. Prva aviokompanija  koja... AERODROM LJUBLJANA OBNOVIO PUTNIČKI SAOBRAĆAJ Prvi avion sleteo iz Beograda

Nakon višemesečnog zatišja zbog pandemije Covid-19, na slovenačkom aerodromu Ljubljana počeli su da se obavljaju prvi  redovni letovi za putnički saobraćaj.

Prva aviokompanija  koja je ponovo uspostavila redovne letove na Brniku je Air Serbia. Avion ATR72 koji je krenuo iz Beograda stigao je na ljubljanski aerodrom u toku prepodneva.

Foto: Pixabay.com

Prve redovne avio usluge vraćaju se na aerodrom Ljubljana dve i po nedelje, nakon što je slovenačka vlada 12. maja ponovo odobrila međunarodni avionski putnički saobraćaj. Kao deo mera za ograničavanje širenja novog korona virusa, aviosaobraćaj je bio prekinut  17. marta. Sada su na aerodromu preduzete sve mere kako bi se osigurao početak putničkog saobraćaja, prenosi portal Seebiz.

Nema komentara. Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...