APEL PORESKE UPRAVE Koristite elektronsku komunikaciju

PoreziSrbijaVesti

26.3.2020 14:50 Autor: Redakcija Biznis.rs 0

APEL PORESKE UPRAVE Koristite elektronsku komunikaciju APEL PORESKE UPRAVE Koristite elektronsku komunikaciju
Poreska uprava Srbije apelovala je na poreske obveznike da za vreme vanrednog stanja elektronski komuniciraju sa Poreskom upravom posredstvom servisa ePorezi i elektronske pošte,... APEL PORESKE UPRAVE Koristite elektronsku komunikaciju

Poreska uprava Srbije apelovala je na poreske obveznike da za vreme vanrednog stanja elektronski komuniciraju sa Poreskom upravom posredstvom servisa ePorezi i elektronske pošte, kao i da koriste usluge Kontakt centra.

Posredstvom elektronskih servisa Poreske uprave ePorezi poreski obveznici mogu nesmetano da predaju elektronski potpisane obrasce poreskih prijava, prate status poslatih prijava, imaju uvid u stanje na računima i dobiju e-uverenja.

Poreska uprava Srbije omogućila je elektronski način komunikacije sa poreskim obveznicima otvaranjem posebne mejl adrese za prijem podnesaka elektronskim putem.

Spisak elektronskih adresa koje će primati podneske elektronskim putem objavljene su na sajtu Poreske uprave i vidno istaknute u formi obaveštenja na objektima svih organizacionih jedinica Poreske uprave.

Za neposredan prijem podnesaka, ukoliko za tim postoji potreba, rade četiri pisarnice Poreske uprave.

To su pisarnice Poreske uprave u Despota Stefana 118 u Beogradu, u Ulici Modene 7 u Novom Sadu, u Ulici 27. marta 14 u Kragujevcu i u Ulici Nikole Pašić 24 u Nišu.

Kako je saopšteno, pojačan je i rad kontakt centra, kome se građani mogu obratiti radnim danom od osam do 18 časova za sve informacije u nadležnosti Poreske uprave Srbije na brojeve telefona: 0700-700 007 i 011-33 10 111

Informacije o svim eventualnim naknadnim izmenama objavljivaće se redovno i na sajtu Poreske uprave www.purs.gov.rs .

Nema komentara. Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...