Najnovije poslovne vesti Biznis.rs

BELGRADE FOOD SHOW POČINJE SLEDEĆE NEDELJE Međunarodni sajam visokovalitetne hrane u online formatu

AgrobiznisBiznisSrbijaVesti

17.11.2020 18:24 Izmenjeno: 19:58 Autor: Marija Jovanović 1

BELGRADE FOOD SHOW POČINJE SLEDEĆE NEDELJE Međunarodni sajam visokovalitetne hrane u online formatu BELGRADE FOOD SHOW POČINJE SLEDEĆE NEDELJE Međunarodni sajam visokovalitetne hrane u online formatu
Međunarodni sajam visokokvalitetne hrane „Belgrade food show“ biće održan od 23. do 25. novembra, u online formatu. Učesnici će u sklopu konferencijskog dela sajma... BELGRADE FOOD SHOW POČINJE SLEDEĆE NEDELJE Međunarodni sajam visokovalitetne hrane u online formatu

Međunarodni sajam visokokvalitetne hrane „Belgrade food show“ biće održan od 23. do 25. novembra, u online formatu.

Učesnici će u sklopu konferencijskog dela sajma imati priliku da čuju jedinstvene panel diskusije, intervjue i predavanja na teme kao što su stanje u industriji hrane, potrošačke navike, jedinstvena oznaka za kvalitet, Horeca sektor, finansiranje poslovanja i mnoge druge.

Foto: Pixabay.com

Ova manifestacija, okupiće predstavnike ključnih institucija zemlje i regiona, ali i vodeće evropske eksperte i lidere industrije, najavili su organizatori.

  • ZORICA.S

    17.11.2020 #1 Author

    Mogu misliti kako ce sve to docarati putem online….

    Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...