BEOGRADSKI FORUM 23. I 24. NOVEMBRA U ONLINE FORMATU Ekonomski samit otvaraju Ana Brnabić i Oliver Varhelji

ManifestacijeSrbijaU fokusuVesti

23.11.2020 09:10 Autor: Ljiljana Begović 0

BEOGRADSKI FORUM 23. I 24. NOVEMBRA U ONLINE FORMATU Ekonomski samit otvaraju Ana Brnabić i Oliver Varhelji BEOGRADSKI FORUM 23. I 24. NOVEMBRA U ONLINE FORMATU Ekonomski samit otvaraju Ana Brnabić i Oliver Varhelji
Ekonomski samit, koji je od ove godine preimenovan u 20. beogradski ekonomski forum, održava se 23. i 24 novembra u online formatu, a na... BEOGRADSKI FORUM 23. I 24. NOVEMBRA U ONLINE FORMATU Ekonomski samit otvaraju Ana Brnabić i Oliver Varhelji

Ekonomski samit, koji je od ove godine preimenovan u 20. beogradski ekonomski forum, održava se 23. i 24 novembra u online formatu, a na skupu će učestvovati predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić i komesar za priširenje EU Oliver Varhelji (Olivér Várhelyi).

Na Forumu će se razovarati o aktuelnim političkim, geopolitičkim i ekonomskim temama u okolnostima pandemije Covid-19.

Premijerka Brnabić i Varhelji će učestvovati u diskusiji na temu pristupanja Srbije EU, čime će otvoriti konferenciju, najavili su organizatori TGI Group International. Na skupu će učestvovati veliki broj govornika, panelista i učesnika iz regiona.

Foto: Tanjug

Najavljeno je i učešće predsednika Skupštine Srbije Ivice Dačića, ministra za evropske integracije Jadranke Joksimović, ministra građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Tomislava Momirovića, ministra trgovine, turizma i telekomunikacija TatjaneMatić i guvernera Narodne banke Srbije Jorgovanke Tabaković.

Očekuje se i obraćanje šefa Delegacije EU u Srbiji Sema Fabricija i regionalne direktorke EBRD za zapadni Balkan Žužane Hargitai (Zsuzsanna Hargitai).

Konferencija predstavlja godišnji pregled političkog, ekonomskog i poslovnog razvoja, pružajući analizu uloge Srbije u regionu i platformu za komunikaciju između političkih, ekonomskih i poslovnih lidera u regionu jugoistočne Evrope. Ove godine fokus će biti i na uticaju korona krize na regionalne ekonomije.

Nema komentara. Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...