BEZ SAMOIZOLACIJE POSLE ULASKA U HRVATSKU Susedi otvaraju granice sa Srbijom, BIH i Severnom Makedonijom

RegionVesti

30.6.2020 15:37 Autor: Ljiljana Begović 2

BEZ SAMOIZOLACIJE POSLE ULASKA U HRVATSKU Susedi otvaraju granice sa Srbijom, BIH i Severnom Makedonijom BEZ SAMOIZOLACIJE POSLE ULASKA U HRVATSKU Susedi otvaraju granice sa Srbijom, BIH i Severnom Makedonijom
Hrvatski ministar unutrašnjih poslova Davor Božinović je rekao da se odluka EU o otvaranju granica prema državama zapadnog Balkana očekuje tokom dana. Božinović je... BEZ SAMOIZOLACIJE POSLE ULASKA U HRVATSKU Susedi otvaraju granice sa Srbijom, BIH i Severnom Makedonijom

Hrvatski ministar unutrašnjih poslova Davor Božinović je rekao da se odluka EU o otvaranju granica prema državama zapadnog Balkana očekuje tokom dana. Božinović je potvrdio da na popisu zemalja sa kojima EU, pa tako i Hrvatska, otvara granice jeste Srbija, kao i BiH i Makedonija.

„Verovatno ćemo u određenoj meri liberalizovati režim prelaska granice, i kad su u pitanju državljani Evropske unije i naše susedne zemlje. To će značiti ulazak u Hrvatsku na način da se svi koji ulaze pridržavaju epidemioloških mera, ali više ne bi značilo obavezu samoizolacije za one koji dolaze iz BiH i Srbije“, navodi Božinović.

„EU ima nameru da otvori granice prema 15 država, među njima su Srbija i Crna Gora. Što se Hrvatske tiče, mi ćemo na tom popisu imati i Bosnu i Hercegovinu“, rekao je Božinović , prenosi N1.

  • Jelena

    30.6.2020 #1 Author

    Moci cemo I da poslujemo bez ometanja

    Odgovori

    • GocaBG

      30.6.2020 #2 Author

      Jos samo i CG da to uvede za nas,i eto punih plaza…

      Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...