BLAGI RAST PROSEČNE PLATE U REPUBLICI SRPSKOJ Najviša primanja u osiguranju, najniža u sektoru građevine

RegionVesti

22.5.2020 16:35 Autor: Redakcija Biznis.rs 0

BLAGI RAST PROSEČNE PLATE U REPUBLICI SRPSKOJ Najviša primanja u osiguranju, najniža u sektoru građevine BLAGI RAST PROSEČNE PLATE U REPUBLICI SRPSKOJ Najviša primanja u osiguranju, najniža u sektoru građevine
Prosečna plata u Republici Srpskoj u aprilu nakon oporezivanja bila je 946 konvertibilnih maraka i u odnosu na mart nominalno je manja za 1,1... BLAGI RAST PROSEČNE PLATE U REPUBLICI SRPSKOJ Najviša primanja u osiguranju, najniža u sektoru građevine

Prosečna plata u Republici Srpskoj u aprilu nakon oporezivanja bila je 946 konvertibilnih maraka i u odnosu na mart nominalno je manja za 1,1 odsto, a realno je veća za 1,1 odsto, pokazuju podaci Republičkog zavoda za statistiku.

Najveću prosečnu platu u aprilu nakon oporezivanja u iznosu od 1.432 konvertibilnih maraka imali su zaposleni u finansijskoj delatnosti i osiguranju, a najnižu u građevinarstu – 655 konvertibilnih maraka.

Prosečna aprilska bruto plata u Republici Srpskoj iznosila je 1.469 konvertibilnih maraka.

Nema komentara. Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...