Promena imena u sklopu procesa pripajanja Raiffeisen banci

Credit Agricole Srbija od danas RBA banka

BankeBiznisNovacSrbijaVesti

2.9.2022 08:22 Autor: Redakcija Biznis.rs 2

Credit Agricole Srbija od danas RBA banka Credit Agricole Srbija od danas RBA banka
Credit Agricole banka Srbija AD Novi Sad od danas menja naziv u RBA banka a. d. Novi Sad. Promena je izvršena u sklopu procesa... Credit Agricole Srbija od danas RBA banka

Credit Agricole banka Srbija AD Novi Sad od danas menja naziv u RBA banka a. d. Novi Sad. Promena je izvršena u sklopu procesa pripajanja Raiffeisen banci a. d. Beograd, započetom u avgustu prošle godine potpisivanjem ugovora, dok se potpuna integracija očekuje do kraja drugog kvartala 2023. godine.

„U toku je intenzivan rad na obezbeđivanju što uspešnije integracije banaka i veoma smo zadovoljni onim što je do sada urađeno u cilju izgradnje velike, udružene banke“, izjavio je ovim povodom Zoran Petrović, predsednik Izvršnog odbora Raiffeisen banke, prenosi RTS.

„Promena naziva je još jedan korak bliže ka potpunom pripajanju i približavanju naše nove članice identitetu Raiffeisen brenda, a dugoročno gledano – ostvarenju cilja grupacije o strateškom širenju poslovanja na ovom tržištu“.

Predsednik Izvršnog odbora RBA banke Petar Jovanović ističe da će banka nastaviti da građanima, poljoprivrednicima, malim i velikim kompanijama pruža uslugu visokog kvaliteta na koju su navikli.

CREDIT AGRICOLE SRBIJA AD NOVI SAD

Braće Ribnikara 4-6, 21000 Novi Sad , Srbija

Poslovni prihodi (EUR):
55.954.069,54 (2021)
Broj zaposlenih:
891 (2021)

„Radujemo se što ćemo sredinom naredne godine, nakon pripajanja Raiffeisen banci, biti u mogućnosti da ponudimo klijentima širi spektar proizvoda i inovativniju uslugu kako bi kreirali još bolje korisničko iskustvo“ naglasio je Jovanović.

RAIFFEISEN BANKA AD BEOGRAD

ĐORĐA STANOJEVIĆA 16, 11070 Beograd (Novi Beograd) , Srbija

Poslovni prihodi (EUR):
144.420.604,84 (2021)
Broj zaposlenih:
1499 (2021)

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...