CRNA GORA 15. AVGUSTA OTVARA GRANICU ZA SRBE Našim građanima biće, najverovatnije, potreban PCR test

BiznisRegionSrbijaTurizamVesti

14.8.2020 09:13 Autor: Redakcija Biznis.rs 2

CRNA GORA 15. AVGUSTA OTVARA GRANICU ZA SRBE Našim građanima biće, najverovatnije, potreban PCR test CRNA GORA 15. AVGUSTA OTVARA GRANICU ZA SRBE Našim građanima biće, najverovatnije, potreban PCR test
Crna Gora će od subote, 15. avgusta otvoriti granice sa Srbijom, izjavio je direktor crnogorskog Instituta za javno zdravlje Boban Mugoša. “Crna Gora će od... CRNA GORA 15. AVGUSTA OTVARA GRANICU ZA SRBE Našim građanima biće, najverovatnije, potreban PCR test

Crna Gora će od subote, 15. avgusta otvoriti granice sa Srbijom, izjavio je direktor crnogorskog Instituta za javno zdravlje Boban Mugoša.

Crna Gora će od subote otvoriti granice sa Srbijom, Bosnom i Hercegovinom, Albanijom, Kosovom, Severnom Makedonijom, i zemljama Zapadnog Balkana”, najavio je Mugoša, gostujući na TV Vijesti, prenose crnogorski mediji.

Direktor Instituta za javno zdravlje Boban Mugoša dodao da je da su se na ovaj potez odlučili, zato što se u ovim zemljama poboljšava epidemiološka situacija sa koronavirusom.

Takođe, kao jedan od glavnih razloga za otvaranje granica naveo je i zahtev turističke privrede.

Na elektronskoj sednici Nacionalnog koordinacionog tela u petak biće, kako je precizirao, definisani načini ulaska u Crnu Goru iz pomenutih država, dodavši da će najverovatnije biti potreban negativan PCR test ili serološki ELESA.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...