dolazi velika izraelska kompanija

Crna Gora počinje novi investicioni ciklus

Firme u fokusuInvesticijeNovacRegionU fokusuVesti

13.1.2022 18:53 Autor: Redakcija Biznis.rs 2

Crna Gora počinje novi investicioni ciklus Crna Gora počinje novi investicioni ciklus
Izraelska kompanija BIG Shopping centers group dolazi u Crnu Goru, najavio je potpredsednik vlade Dritan Abazović i dodao da na taj način za Crnu... Crna Gora počinje novi investicioni ciklus

Izraelska kompanija BIG Shopping centers group dolazi u Crnu Goru, najavio je potpredsednik vlade Dritan Abazović i dodao da na taj način za Crnu Goru počinje novi investicioni ciklus.

„Velika izraelska kompanija stiže u Crnu Goru. Otvoreni smo za fer biznis i investicije iz Izraela. Time počinje novi investicioni ciklus za Crnu Goru”, kazao je Abazović na sastanku da izvršnim direktorom BIG Shopping centers group, Hajom Galisom i počasnim konzulom Crne Gore u Izraelu, Nimrodom Rinotom.

Abazović je rekao da je to prva u nizu velikih kompanija koja će ulagati u Crnu Goru, prenela je agencija Mina.

“Donosimo nove vrednosti ekonomiji, otvaramo nova radna mesta i vraćamo nadu“, saopštio je Abazović.

Galis je objasnio da je kompanija BIG Shopping centers group suvlasnik AFI Propertiesa i dodao da one donose nešto novo na crnogorsko tržište.

On je poručio da imaju ambiciju da nastave sa ulaganjem u Crnu Goru i to u više gradova u primorskom i kontinentalnom delu.

Galis je kazao da će dolazak BIG i AFI Propertiesa podstaći i ostale velike kompanije da dođu i ulažu u Crnu Goru.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...