DODATNE MERE POMOĆI TURIZMU U CRNOJ GORI Objavljen javni poziv, paket vredan 24 miliona evra

BiznisRegionTurizamVesti

19.8.2020 10:33 Autor: Ljiljana Begović 1

DODATNE MERE POMOĆI TURIZMU U CRNOJ GORI Objavljen javni poziv, paket vredan 24 miliona evra DODATNE MERE POMOĆI TURIZMU U CRNOJ GORI Objavljen javni poziv, paket vredan 24 miliona evra
U okviru trećeg paketa socio-ekonomskih mera koji je Vlada Crne Gore usvojila 23. jula u cilju pomoći turističkoj privredi kreirane su kratkoročne i dugoročne... DODATNE MERE POMOĆI TURIZMU U CRNOJ GORI Objavljen javni poziv, paket vredan 24 miliona evra

U okviru trećeg paketa socio-ekonomskih mera koji je Vlada Crne Gore usvojila 23. jula u cilju pomoći turističkoj privredi kreirane su kratkoročne i dugoročne mere – Podrška sektoru turizma.

“U okviru implementacije kratkoročnih mera, Ministarstvo održivog razvoja i turizma je objavilo Javni poziv za podnošenje zahteva za subvencionisanje kamate tokom grejs perioda datog prilikom reprograma postojećih namenskih kredita za turizam i ugostiteljstvo, kojima će zainteresovanim pravnim i fizičkim licima i preduzetnicima omogućiti da ostvare pravo na subvencionisanje kamate tokom grejs perioda u trajanju do 24 meseca za postojeće kredite kod poslovnih banaka ili IRF”, saopštili su iz ovog resora, prenosi portal CdM.

Foto: Pixabay.com

Sredstva za ovu namenu za period primene 2020-2022 godine opredeljena su  u iznosu od 24 miliona evra. Javni poziv je otvoren do 31.12.2020. godine.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...