Našeg Jokića nema u deset najpopularnijih dresova NBA lige na starom kontinentu

Dres Stefa Karija i timska roba sa oznakom LA Lakersa najprodavaniji u Evropi

LifestyleSvetVestiZanimljivosti

11.7.2022 19:01 Autor: Redakcija Biznis.rs 0

Dres Stefa Karija i timska roba sa oznakom LA Lakersa najprodavaniji u Evropi Dres Stefa Karija i timska roba sa oznakom LA Lakersa najprodavaniji u Evropi
Osvajač ovogodišnje nagrade za najkorisnijeg igrača završnog dela NBA lige Stef Kari (Stephen Curry) i tim Los Angeles Lakersa obezbedili su čelne pozicije na... Dres Stefa Karija i timska roba sa oznakom LA Lakersa najprodavaniji u Evropi

Osvajač ovogodišnje nagrade za najkorisnijeg igrača završnog dela NBA lige Stef Kari (Stephen Curry) i tim Los Angeles Lakersa obezbedili su čelne pozicije na listi za najpopularniji dres i timsku robu NBA u Evropi za 2022. godinu. Rezultati su zasnovani na prodaji od početka godine na NBAStore.eu, zvaničnoj online NBA prodavnici u Evropi, koju vodi Fanatics Limited od početka NBA sezone 2021-22.

Kari se popeo sa trećeg mesta prethodne godine na vrh liste najpopularnijih dresova za 2022. godinu, dok LA Lakersi zauzimaju prvo mesto na top listi najpopularnije timske robe već treću sezonu zaredom.

Plejmejker Memphis Grizzliesa Dža Morent (Ja Morant) je rangiran na drugom mestu na listi najpopularnijih dresova, sledi ga Slovenac Luka Dončić iz Dallas Maveriksa na trećem mestu, koji je bio na sedmoj poziciji 2021. godine, bek Miami Heata Džimi Batler (Jimmy Butler) zauzima četvrto mesto, a Grk Janis Adetokumbo (Giannis Antetokounmpo) iz Milwaukee Bucks se nalazi na petom mestu, što je uspon od četiri pozicije u odnosu na prošlu sezonu.

Iza Lakersa na listi najpopularnije timske robe u Evropi rangirani su timovi Chicago Bulls, Golden State Warriors, Boston Celtics i Miami Heat.

Ljubitelji NBA lige širom Evrope mogu da nastave sa online kupovinom na NBAStore.eu, koja u svojoj ponudi ima širok spektar NBA proizvoda svih 30 NBA timova, ili da se opredele da uživo posete NBA prodavnice u Londonu i Milanu, a očekuje se da će NBA radnja u Parizu biti otvorena ovog leta.

Nema komentara. Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...