Noćenje u čuvenoj loži Pariske opere koštaće 37 evra

Airbnb omogućava ljubiteljima „Fantoma iz Opere“ da prenoće u čuvenoj pariskoj palati

EULifestyleZanimljivosti

20.2.2023 09:17 Autor: Redakcija Biznis.rs 6

Airbnb omogućava ljubiteljima „Fantoma iz Opere“ da prenoće u čuvenoj pariskoj palati Airbnb omogućava ljubiteljima „Fantoma iz Opere“ da prenoće u čuvenoj pariskoj palati
Airbnb će, u čast „Fantoma iz opere“, brodvejske predstave sa najdužim stažom, omogućiti da dve osobe provedu noć u istorijskoj pariskoj Palati Garnije –... Airbnb omogućava ljubiteljima „Fantoma iz Opere“ da prenoće u čuvenoj pariskoj palati

Airbnb će, u čast „Fantoma iz opere“, brodvejske predstave sa najdužim stažom, omogućiti da dve osobe provedu noć u istorijskoj pariskoj Palati Garnije – Pariskoj operi, koja je i inspirisala popularni roman i mjuzikl, objavio je N1 pozivajući se na CNN.

Airbnb sarađuje sa Pariskom nacionalnom operom kako bi pretvorio jednu od najekskluzivnijih prostorija u pariskoj operskoj kući Palata Garnije – „Ložu časti“ – u spavaću sobu. Dve osobe moći će da prespavaju u tom zdanju 16. jula po ceni od 37 evra, što je u isto vreme i broj prestižne lože.

Prestižna loža, nekada rezervisana za velikaše, biće ukrašena crvenom i zlatnom, sa dizajnerskim motivima inspirisanim mjuziklom. Gosti će iz spavaće sobe imati pogled iz ptičje perspektive na gledalište i pozornicu.

„Gosti će moći da krenu stopama originalnog Fantoma i rezervišu prenoćište u mitskom podzemnom svetu gde je sve i počelo – u istorijskoj operskoj kući Palata Garnije u Parizu“, naveo je Airbnb u saopštenju.

Roman „Fanrom iz Opere“ je inspirisan događajima koji su se desili u tom zdanju u 19. i početkom 20. veka, i prvobitno je objavljivan u nastavcima u dnevnim novinama početkom 1900-ih. Na kraju je taj roman inspirisao i Endrjua Lojda Vebera za istoimeni mjuzikl, podsetio je N1.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...