Kao najveća imovina navodi se nedovršena stambena zgrada

Firma Ratko Mitrović Dedinje ponuđena za 105 miliona dinara

NovacSrbijaStečajVesti

2.8.2021 09:49 Autor: Marko Miladinović 1

Firma Ratko Mitrović Dedinje ponuđena za 105 miliona dinara Firma Ratko Mitrović Dedinje ponuđena za 105 miliona dinara
Preduzeće Ratko Mitrović Dedinje u stečaju, ponuđeno je na prodaju po početnoj ceni od 105,1 miliona dinara, objavio je stečajni upravnik Miloš Maljević. Kao... Firma Ratko Mitrović Dedinje ponuđena za 105 miliona dinara

Preduzeće Ratko Mitrović Dedinje u stečaju, ponuđeno je na prodaju po početnoj ceni od 105,1 miliona dinara, objavio je stečajni upravnik Miloš Maljević.

Kao najvažnija imovina ove firme navedena su sporna prava o kojima se vode parnični postupci, potraživanja i nepokretnosti u nedovršenoj stambenoj zgradi.

Prva prodaja ove firme biće obavljena javnim nadmetanjem, koje je zakazano za 1. septembar.

RATKO MITROVIĆ – DEDINJE DOO BEOGRAD – U STEČAJU

VOŽDOVAČKI KRUŽNI PUT 125, 11000 Beograd (Voždovac), Srbija

Poslovni prihodi (EUR):
1.235.160,66 (2019)
Broj zaposlenih:
0 (2019)

Ratko Mitrović Dedinje je firma čija je delatnost izgradnja stambenih i nestambenih zgrada, a u stečaju je od novembra 2017. godine. Kao njeni dosadašnji vlasnici navedeni su kompanija Ratko Mitrović Novi Sad AD, sa udelom od 42,97 odsto, i M-Mak Investment d.o.o. sa udelom od 57,03 odsto.

Deo razloga zašto je preduzeće Ratko Mitrović Dedinje ušlo u stečajni postupak leži u činjenici da je jedan od njenih suvlasnika i osnivača, nekadašnje veliko domaće građevinsko preduzeće Ratko Mitrović AD, u trenucima pokretanja stečajnog postupka i sama bila u najgoroj finansijskoj situaciji od svog osnivanja, bez ugovorenih novih poslova u zemlji i inostranstvu, a s nagomilanim dugovima.

  • Radenko

    10.2.2023 #1 Author

    Dali mogu da naplatim svoje potraživanje za neisplaćene zarade od dedinja po izvršnoj presudi suda jer dedinje duguje mome društvu doo u sastavu ratko mitrović.hvala

    Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...