(FOTO) OTVOREN NOVI TRŽNI CENTAR U BEOGRADU Investicija vredna 110 miliona evra

InvesticijeNovacSrbijaVesti

25.6.2020 12:23 Autor: Ljiljana Begović 3

(FOTO) OTVOREN NOVI TRŽNI CENTAR U BEOGRADU Investicija vredna 110 miliona evra (FOTO) OTVOREN NOVI TRŽNI CENTAR U BEOGRADU Investicija vredna 110 miliona evra
„Beo Shopping Center“, koji se prostire na više od 130.000 kvadrata i svojom ponudom obuhvata više od 130 globalnih i regionalnih brendova, svečano je... (FOTO) OTVOREN NOVI TRŽNI CENTAR U BEOGRADU Investicija vredna 110 miliona evra

„Beo Shopping Center“, koji se prostire na više od 130.000 kvadrata i svojom ponudom obuhvata više od 130 globalnih i regionalnih brendova, svečano je otvoren u Beogradu, na uglu ulica Vojislava Ilića i Mis Irbijeve.

Novi šoping centar se prostire na tri sprata, poseduje garažu sa više od 1.200 parking mesta i čak 13 restorana, a reč je o zajedničkoj investiciji kompanija „MPC Properties“ i „Atterbury Europe“ koje su u ovaj objekat zajedno uložile više od 110 miliona evra.

„Beo Shopping Center“ je, uz balone i konfete, otvoren u prisustvu direktora „MPC Properties“ Inga Nisena(Ingo Nissen) i zamenika gradonačelnika Beograda Gorana Vesića.

Foto:TANJUG/ SAVA RADOVANOVIC/ nr

„Kada se u Beogradu otvori objekat od više od 130. 000 kvadrata u koji je uloženo čelika za dve Ajfelove kule ili kablova koji mogu da povežu sever i jug Srbije ili koji je veličine 20 fudbalskih stadiona, ne možete da kažete da se nije desilo nešto važno“, rekao je Vesić, prenosi Tanjug.

Naveo je da je od početka ove godine Grad izdao građevinskih dozvola i lokacijskih uslova za skoro 650. 000 kvadrata što, dodao je, znači da će do kraja godine biti izdato za skoro milion i dvesta hiljada kvadrata.

Zahvalio je investorima što su izabrali ovaj deo grada jer u njemu gravitira oko 500.000 građana koji do sada nisu imali tržni centar. Kompanija „MPC Properties“ u svom vlasništvu, između ostalog, poseduje i poznati šoping centar „Ušće“.

  • Stefan

    25.6.2020 #1 Author

    Lepo

    Odgovori

  • Tanja

    25.6.2020 #2 Author

    Xaxaxxa, u sred porasta obolelih od COVIDA 19, otvaramo tržni centar.Sutra poostravamo mere, najverovatnije zbog masovnog okupljanja građana.

    Odgovori

  • NINICA

    4.6.2022 #3 Author

    Moze nesto drugo , umesto trznih centara?

    Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...