GOTOVO JE SA PRIJAVAMA ZA OVU GODINU Istekli rokovi za subvencionisanje električnih i hibridnih vozila

EkologijaSrbijaU fokusuVesti

27.11.2020 18:00 Autor: Julijana Vincan 0

GOTOVO JE SA PRIJAVAMA ZA OVU GODINU Istekli rokovi za subvencionisanje električnih i hibridnih vozila GOTOVO JE SA PRIJAVAMA ZA OVU GODINU Istekli rokovi za subvencionisanje električnih i hibridnih vozila
Ministarstvo za zaštitu životne sredine objavilo je da je obustavljen prijem zahteva za subvencionisanu kupovinu elektro i hibridnih vozila. Dodeljivanje državnih subvencija za ova... GOTOVO JE SA PRIJAVAMA ZA OVU GODINU Istekli rokovi za subvencionisanje električnih i hibridnih vozila

Ministarstvo za zaštitu životne sredine objavilo je da je obustavljen prijem zahteva za subvencionisanu kupovinu elektro i hibridnih vozila. Dodeljivanje državnih subvencija za ova prevozna sredstva počelo je prvi put u martu ove godine.

Do obustavljanja primanja zahteva dolazi, kako je istaknuto, zbog Pravilnika o sistemu izvršenja budžeta Srbije, po kome je obaveza da se zahtevi za preuzimanje obaveza za tekuću godinu moraju uneti najkasnije do 15. decembra.

Električno vozilo

„Razmatranje i rešavanje prispelih predmeta po pitanju subvencionisane kupovine vozila po proceduri zahteva minimalno 15 radnih dana“, istaknuto je na sajtu Ministarstva zaštite životne sredine.

Nema komentara. Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...