Najavljuju ograničenje cena pojedinih proizvoda

Hrvatska vlada u četvrtak predstavlja novi paket mera

RegionVesti

6.9.2022 08:29 Autor: Redakcija Biznis.rs 0

Hrvatska vlada u četvrtak predstavlja novi paket mera Hrvatska vlada u četvrtak predstavlja novi paket mera
„Kreiran je paket mera za građane i privredu, a njegove osnove su predstavljene članovima Predsedništva, rekao je predsednik hrvatske vlade i predsednik HDZ-a Andrej... Hrvatska vlada u četvrtak predstavlja novi paket mera

„Kreiran je paket mera za građane i privredu, a njegove osnove su predstavljene članovima Predsedništva, rekao je predsednik hrvatske vlade i predsednik HDZ-a Andrej Plenković nakon stranačkog sastanka.

„Uprava Ine više nema poverenje hrvatske vlade. Najavljeni su razgovori s MOL-om za sredu koje će voditi ministar privrede, kada ćemo jasno ćemo izneti naš stav“, rekao je premijer, prenosi Seebiz.

„Imam nultu toleranciju na korupciju. Borba protiv korupcije će se nastaviti bez obzira na stranačku pripadnost, ime i prezime. Vlada i koalicija su stabilni. U četvrtak ćemo izaći sa paketom mera, u kojem ćemo ograničiti cene određenih proizvoda, a građanima ćemo omogućiti da imaju dovoljno gasa i struje“, najavio je Plenković.

Precizirao je da troškovi ovog paketa neće biti toliko visoki kao kod pandemijskog paketa mera.

Nema komentara. Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...