Položen kamen temeljac za 22,4 miliona evra vredan kompleks

Izgradnja Nacionalnog odbojkaškog trenažnog centra za dve godine

SrbijaVesti

7.6.2023 08:36 Autor: Redakcija Biznis.rs 4

Izgradnja Nacionalnog odbojkaškog trenažnog centra za dve godine Izgradnja Nacionalnog odbojkaškog trenažnog centra za dve godine
Položen je kamen temeljac za izgradnju Nacionalnog odbojkaškog trenažnog centra na Novom Beogradu, uz Ulicu Tošin bunar, a rok za završetak radova je nešto... Izgradnja Nacionalnog odbojkaškog trenažnog centra za dve godine

Položen je kamen temeljac za izgradnju Nacionalnog odbojkaškog trenažnog centra na Novom Beogradu, uz Ulicu Tošin bunar, a rok za završetak radova je nešto manje od dve godine.

Nacionalni trenažni odbojkaški centar imaće površinu od 20,3 hiljade kvadrata, a vrednost projekta je 22,4 miliona evra, saopštila je Vlada Srbije a prenela eKapija.

Centar će imati tri sale za trening, dve sale za odbojku na pesku, smeštajne kapacitete za sportiste, prateće sportske objekte i pripadajući poslovni prostor, odnosno medicinski centar, teretanu, ordinaciju za sport i dve garaže.

Projektom je predviđena izgradnja dvorane za trening i takmičenja sa tri terena i 1.450 mesta za gledaoce, male hale za trening (dva terena), smeštajnih kapaciteta za sportiste, hotela, kao i pratećih sadržaja – medicinski centar, teretana i kancelarije.

Kompleks obuhvata i dve garaže, s ukupno 53 parking mesta za automobile, kao i izgradnju otvorenog parkinga, kapaciteta 120 parking mesta za automobile i četiti za autobuse.

Autor idejnog rešenja kompleksa je Page Consortium predvođen Đurađom Vasićem, dok je izradu i sprovođenje urbanističkog projekta realizovao Energoprojekt Urbanizam i arhitektura, piše eKapija.

  • DUSAN

    7.6.2023 #1 Author

    Bravo mi smo zemlja odbojkaških šampiona. Najlepši sport.

    Odgovori

  • AJA

    7.6.2023 #2 Author

    Bravo!Najlepsi sport

    Odgovori

  • SHALIMAR

    9.6.2023 #3 Author

    E za ovo treba ulagati,bravo!

    Odgovori

  • Jelena

    25.7.2023 #4 Author

    Super što su isekli tu prašumu i oterali divlje patke i ostale životinje koje samo smetaju gradskom životu

    Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...