JASNE MERE ZA ULAZAK U SRBIJU Brnabić: Za nekoliko dana konačna odluka

SrbijaU fokusuVesti

6.5.2020 13:29 Autor: Redakcija Biznis.rs 3

JASNE MERE ZA ULAZAK U SRBIJU Brnabić: Za nekoliko dana konačna odluka JASNE MERE ZA ULAZAK U SRBIJU Brnabić: Za nekoliko dana konačna odluka
Premijerka Ana Brnabić najavila je da će na sledećoj sednici Kriznog štaba biti jasno određene mere pod kojima će građani ulaziti u Srbiju iz... JASNE MERE ZA ULAZAK U SRBIJU Brnabić: Za nekoliko dana konačna odluka

Premijerka Ana Brnabić najavila je da će na sledećoj sednici Kriznog štaba biti jasno određene mere pod kojima će građani ulaziti u Srbiju iz inostranstva, a da ne budu u karantinu.

„Izaći će u petak ili u ponedeljak sa jasnom preporukom. Razmišljamo da će dokaz biti ili negativan test na koronu koju je osoba prethodno uradila u zemlji iz koje dolazi ili ćemo mi raditi test“, rekla je Brnabić u parlamentu.

Skupština Srbije počela je u sredu sednicu na kojoj će razmatrati Predlog odluke o ukidanju vanrednog stanja, koji je podnela vlada, a sednici prisustvuju premijerka Ana Brnabić i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić.

Poslanici raspravljaju o Predlogu zakona o važenju uredbu koje je Vlada Srbije uz supotpis predednika Republike donela za vreme vanrednog stanja.

  • Nataly

    8.5.2020 #1 Author

    Mere preporuke za ulazak u zemlju izgledaće isto kao za gradski prevoz.

    Odgovori

  • Jelena

    12.5.2020 #2 Author

    par dana ce trajati pa kao da nista nije bilo 😀 😀

    Odgovori

  • Lolek

    13.3.2022 #3 Author

    sve se otimaju ko ce pre

    Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...