Porodica čuvenog košarkaša objavila veliko ulaganje u rodni grad

Jokić ulaže milion evra u rekonstrukciju Hipodroma

LifestyleVestiZanimljivosti

13.6.2021 08:09 Autor: Redakcija Biznis.rs 2

Jokić ulaže milion evra u rekonstrukciju Hipodroma Jokić ulaže milion evra u rekonstrukciju Hipodroma
Porodica slavnog NBA igrača Nikole Jokića uložiće, kako najavljuju, milion evra u rekonstrukciju hipodroma u Somboru. Uz nove štale za konje, biće tu i... Jokić ulaže milion evra u rekonstrukciju Hipodroma

Porodica slavnog NBA igrača Nikole Jokića uložiće, kako najavljuju, milion evra u rekonstrukciju hipodroma u Somboru. Uz nove štale za konje, biće tu i novi kutak za decu i restoran.

Završetak radova na rekonstrukciji hipodroma planiran je u naredne tri godine, a do sada je uloženo oko 400.000 evra. Prema planu, do kraja radova biće potrošeno blizu milion evra.

Uz Požarevac i Suboticu, Sombor trenutno ima jednu od najboljih trkačkih staza u Srbiji. Pored glavne staze postoji i pomoćna, peščana staza, kao i još jedna staza koja se koristi za sudijski auto. Somborski hipodrom trenutno je jedini u državi koji ima tri nezavisne staze i svaka ima svoju svrhu.

Tagovi
LIFESTYLE

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...