JUNAJTED GRUPA KUPUJE GRČKI FORTHNET Evropska komisija dala zeleno svetlo

EUInvesticijeNovacSrbijaVesti

19.8.2020 08:10 Autor: Redakcija Biznis.rs 0

JUNAJTED GRUPA KUPUJE GRČKI FORTHNET Evropska komisija dala zeleno svetlo JUNAJTED GRUPA KUPUJE GRČKI FORTHNET Evropska komisija dala zeleno svetlo
Evropska komisija odobrila je Junajted grupi kupovinu Forthneta, grčke telekomunikacione kompanije, saopštila je Junajted grupa. Pre okončanja procesa kupovine, očekuje se odluka Grčke komisije... JUNAJTED GRUPA KUPUJE GRČKI FORTHNET Evropska komisija dala zeleno svetlo

Evropska komisija odobrila je Junajted grupi kupovinu Forthneta, grčke telekomunikacione kompanije, saopštila je Junajted grupa.

Pre okončanja procesa kupovine, očekuje se odluka Grčke komisije za telekomunikacije i poštu.

U okviru Junajted grupe u Srbiji posluju kompanija SBB i njeni servisi EON i Total TV, televizije i portali Sport Klub, Nova S i N1.

Posle akvizicije Forthneta, Grupa će imati više od 10 miliona korisnika i 11.000 zaposlenih, a ukupni godišnji prihodi preći će 1,7 milijardi evra.

Forthnet je jedan od vodećih provajdera usluga kućne zabave i komunikacija u Grčkoj – televizije, širokopojasnog interneta i fiksne telefonije.

Zapošljava oko 1. 000 ljudi i pruža usluge za gotovo 700. 000 korisnika i 40. 000 kompanija.

Nema komentara. Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...