Očekuje se da će kompanija prodavati oko pola milijarde jedinica godišnje

Knjaz Miloš i Pepsi od sada zajedno na tržištu Srbije i Crne Gore

BiznisSrbijaVesti

5.9.2022 15:15 Autor: Redakcija Biznis.rs 9

Knjaz Miloš i Pepsi od sada zajedno na tržištu Srbije i Crne Gore Knjaz Miloš i Pepsi od sada zajedno na tržištu Srbije i Crne Gore
Kompanija Knjaz Miloš postala je zvanični proizvođač i distributer Pepsi brendova bezalkoholnih gaziranih napitaka za tržišta Crne Gore i Srbije. „Globalne brendove Pepsi, Pepsi... Knjaz Miloš i Pepsi od sada zajedno na tržištu Srbije i Crne Gore

Kompanija Knjaz Miloš postala je zvanični proizvođač i distributer Pepsi brendova bezalkoholnih gaziranih napitaka za tržišta Crne Gore i Srbije.

„Globalne brendove Pepsi, Pepsi Max, 7Up, Mirinda, Evervess i Ivi od sada na police trgovina i pred potrošače donosi tim Knjaz Miloša, zajedno sa već dobro poznatim vodećim regionalnim brendovima kompanije – Knjaz Miloš, Aqua Viva, Guarana, ReMix Knjaz, Tube, Golf i Gusto“, navodi se u saopštenju komanije.

Novi poslovni potez, kako su objasnili, omogućiće dodatni rast kompanije, koja u proteklih nekoliko godina beleži kontinuiran progres i inovativnim poslovanjem razvija regionalno tržište bezalkoholnih napitaka.

Generalni direktor kompanije Knjaz Miloš, Miloš Stojisavljević, kazao je da je ovo velika prekretnica za kompaniju, jer njen portfolio postaje sveobuhvatan i snažan spoj vodećih regionalnih i svetski poznatih napitaka, prenosi Mina.

Generalni direktor Mattoni 1873 grupe, Alesandro Paskvale (Alessandro Pasquale), saopštio je da Mattoni 1873, kao najveći proizvođač i distributer bezalkoholnih napitaka u centralnoj Evropi, nastavlja svoje investicije u Srbiji i Crnoj Gori.

“Srećan što je Knjaz Miloš deo naše velike porodice i siguran sam da će lokalni tim, na tržištima gde ima dokazanu ekspertizu, Pepsi brendove potrošačima i partnerima predstaviti na nov i impresivan način, čineći da obim našeg poslovanja u ovom delu Evrope kontinuirano raste“, dodao je Paskvale.

Uz najnoviji dodatak portfoliju, očekuje se da će Knjaz Miloš prodavati blizu pola milijarde jedinica pića, sa prometom većim od 150 miliona evra godišnje.

KNJAZ MILOŠ AD ARANĐELOVAC

KRĆEVAČKI PUT 26, 34300 ARANĐELOVAC , Srbija

Poslovni prihodi (EUR):
80.280.527,39 (2021)
Broj zaposlenih:
519 (2021)

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...