KOMPANIJA VOLI IZLAZI NA REGIONALNO TRŽIŠTE Crnogorski trgovinski lanac planira i ulaganja u poljoprivrednu proizvodnju

BiznisRegionVesti

3.11.2020 15:57 Autor: Ljiljana Begović 0

KOMPANIJA VOLI IZLAZI NA REGIONALNO TRŽIŠTE Crnogorski trgovinski lanac planira i ulaganja u poljoprivrednu proizvodnju KOMPANIJA VOLI IZLAZI NA REGIONALNO TRŽIŠTE Crnogorski trgovinski lanac planira i ulaganja u poljoprivrednu proizvodnju
Kompanija Voli najavila je širenje poslovanja i izlazak na regionalno tržište, a planirana su i nova ulaganja u poljoprivrednu proizvodnju. Iz kompanije navode da... KOMPANIJA VOLI IZLAZI NA REGIONALNO TRŽIŠTE Crnogorski trgovinski lanac planira i ulaganja u poljoprivrednu proizvodnju

Kompanija Voli najavila je širenje poslovanja i izlazak na regionalno tržište, a planirana su i nova ulaganja u poljoprivrednu proizvodnju.

Iz kompanije navode da nisu tačne informacije koje su poslednjih dana nezvanično prisutne u delu javnosti da će kompanija biti prodata nemačkom lancu supermarketa Lidl.

Crnogorski trgovinski lanac najavljuje dalje širenje poslovanja i izlazak na regionalno tržište zajedno u partnerstvu sa Evropskom bankom za obnovu i razvoj (EBRD), koja u vlasničkom udelu Volija ima 15,7 odsto.

Povod za proveru nezvaničnih informacija je i to što je kompanija među najvećim poslodavcima u Crnoj Gori.

Žena kupuje u prodavnici
Foto: Pexels.com

Iz kompanije Voli navode da već 11 godina sarađuju sa EBRD, koja je pet godina suvlasnik kompanije sa 15,7 odsto učešća u vlasništvu. To je pečat poslovanja većinskog vlasnika  i jasna potvrda da smo na pravom putu, zvaničan je odgovore te kompanije, pišu Vijesti.

Nema komentara. Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...