javno nadmetanje zakazano za 21. septembar

Kompleks Partizanskog puta u Višnjici ponuđen za 196 miliona dinara

NovacStečajVesti

20.8.2021 11:16 Autor: Redakcija Biznis.rs 0

Kompleks Partizanskog puta u Višnjici ponuđen za 196 miliona dinara Kompleks Partizanskog puta u Višnjici ponuđen za 196 miliona dinara
Eksploataciona prava na polju Ostrovica kod Niša, objekti i oprema, najvažnija su imovina Partizanskog puta u stečaju koji se po treći put prodaje kao... Kompleks Partizanskog puta u Višnjici ponuđen za 196 miliona dinara

Eksploataciona prava na polju Ostrovica kod Niša, objekti i oprema, najvažnija su imovina Partizanskog puta u stečaju koji se po treći put prodaje kao pravno lice, sada po početnoj ceni od 82 miliona dinara.

Prodaju je oglasila Agencija za licenciranje stečajnih upravnika kao stečajni upravnik, a javno nadmetanje zakazano je za 21. septembar, objavljeno je u petak.

Među najvažnijom imovinom Partizanskog puta navedene su i garaže u Knez Danilovoj ulici.

Takođe, na prodaju je ponuđen i kompleks Partizanskog puta u Višnjici, odnosno imovina kompanije u stečaju, po početnoj ceni od 196,5 miliona dinara. Za taj novac ponuđeno je 11 zgrada na prostoru katastarske opštine Višnjica, prenosi Tanjug.

Ukupna površina objekata među kojima su zgrade industrijske delatnosti, garaže, benzinska i trafo stanica, iznosi više od 8.000 kvadratnih metara.

Partizanski put je u stečaju od 2016. godine, a delatnost te firme bila je izgradnja puteva i autoputeva.

Partizanski put d.o.o. – U STEČAJU

KORNATSKA 28, 11060 Beograd (Palilula), Srbija

Poslovni prihodi (EUR):
198.621,88 (2020)
Broj zaposlenih:
(2020)

Nema komentara. Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...