'Patent knowledge week' održaće se online početkom novembra

Konferencija o najnovijim patentnim informacijama

InovacijeManifestacijePreduzetnikSrbijaU fokusuVesti

27.10.2021 14:34 Autor: Redakcija Biznis.rs 0

Konferencija o najnovijim patentnim informacijama Konferencija o najnovijim patentnim informacijama
Zavod za intelektualnu svojinu Republike Srbije najavio je online događaj Evropskog zavoda za patente praćen patentnim inovacijama – ‘Patent knowledge week’. „Ukoliko ste zainteresovani... Konferencija o najnovijim patentnim informacijama

Zavod za intelektualnu svojinu Republike Srbije najavio je online događaj Evropskog zavoda za patente praćen patentnim inovacijama – ‘Patent knowledge week’.

„Ukoliko ste zainteresovani da saznate više o korišćenju patentnih informacija i pristupu znanjima sadržanim u patentnim dokumentima, prijavite se za učešće na ‘Patent Knowledge Week’, četvorodnevnom online događaju koji se održava od 2. do 5. novembra. Ovaj događaj se organizuje u novom formatu koji menja ranije održavanu godišnju ‘Konferenciju o patentnim informacijama’ Evropskog zavoda za patente“, piše na sajtu Zavoda za intelektualnu svojinu RS.

Kako je navedeno, u zavisnosti od oblasti koja nekoga interesuje, može se odabrati i pratiti program po želji, kako bi se proširilo znanje o patentnim informacijama.

„Glavni program je namenjen svim učesnicima koji se profesionalno bave patentima i patentnim informacijama, dok su drugi programi prilagođeni za učesnike iz malih i srednjih preduzeća, sa univerziteta i naučno-istraživačkih organizacija ili za zastupnike za prava intelektualne svojine, ali i svima onima koji žele da svoje buduće poslovne odluke zasnivaju na dobrom razumevanju patentnih informacija i patentne zaštite. Učešće je besplatno uz obaveznu prijavu putem EPO vebsajt stranice posvećene ovom događaju.“, istaknuto je na web prezentaciji Zavoda.

Nema komentara. Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...