procenjena vrednost 962,5 miliona dinara

Konkurs za rekonstrukciju zgrade Narodnog pozorišta u Subotici

BiznisSrbijaVesti

11.10.2022 14:52 Autor: Redakcija Biznis.rs 5

Konkurs za rekonstrukciju zgrade Narodnog pozorišta u Subotici Konkurs za rekonstrukciju zgrade Narodnog pozorišta u Subotici
Na Portalu javnih nabavki raspisana je javna nabavka za nastavak adaptacije, rekonstrukcije i dogradnje zgrade Narodnog pozorišta u Subotici. Procenjena vrednost javne nabavke iznosi... Konkurs za rekonstrukciju zgrade Narodnog pozorišta u Subotici

Na Portalu javnih nabavki raspisana je javna nabavka za nastavak adaptacije, rekonstrukcije i dogradnje zgrade Narodnog pozorišta u Subotici.

Procenjena vrednost javne nabavke iznosi 962,5 miliona dinara, prenosi lokalni portal Magločistač. Konkursna dokumentacija obuhvata arhitektonsko-građevinske radove, hidrotehničke instalacije, protivpožarnu zaštitu, elektroprojekat, termotehničke instalacije, scensku tehniku.

Rok za podnošenje ponuda je 14. novembar, a rok za završetak je 240 dana od momenta početka radova, odnosno osam meseci, prenosi Beta.

Portal navodi da se sa javnom nabavkom čekalo godinu dana od pokretanja poslednjeg tendera, sa tadašnjim rokom za prijave koji je bio do 24. novembra 2021. godine, koji je zvanično propao krajem prošle godine.

Tada je nabavka bila procenjena na nešto manje od 700 miliona dinara bez PDV-a.

Stigle su dve ponude i obe su bile na iznos iznad te procenjene vrednosti, pa je zvanično navedeno da investitor nema toliko sredstava i tender je poništen.

  • VERA

    11.10.2022 #1 Author

    To je lepo, red je bio da se sredi institucija kulture.

    Odgovori

  • GOCA BG

    11.10.2022 #2 Author

    Nacice investitora koji ce ispunjavati uslove…

    Odgovori

  • TATJANA

    12.10.2022 #3 Author

    Lepa vest, treba vise takvih investicija

    Odgovori

  • NATI29

    12.10.2022 #4 Author

    Ako je posle dve ponude tender ponisten verovatno ce stati na tome

    Odgovori

  • goca87

    12.10.2022 #5 Author

    Dobre vesti, treba ulagati…

    Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...