KUBA OTVARA GRANICE Turisti će moći da iskoriste sezonu od novembra do marta

BiznisSvetTurizamVesti

9.10.2020 09:06 Autor: Marija Jovanović 0

KUBA OTVARA GRANICE Turisti će moći da iskoriste sezonu od novembra do marta KUBA OTVARA GRANICE Turisti će moći da iskoriste sezonu od novembra do marta
Premijer Kube Manuel Marero izjavio je da bi veći deo tog karipskog ostrva trebalo da se otvori za međunarodni turizam od naredne nedelje. Kuba,... KUBA OTVARA GRANICE Turisti će moći da iskoriste sezonu od novembra do marta

Premijer Kube Manuel Marero izjavio je da bi veći deo tog karipskog ostrva trebalo da se otvori za međunarodni turizam od naredne nedelje.

Kuba, koja je zbog korona virusa pre šest meseci zatvorila granice, ponovo će ih otvoriti za sezonu novembar-mart. Kako je naveo Marero, najpre će se za turiste otvoriti 13 od 16 provincija, iako je grad Havana i dalje pod strogim režimom, između ostalog i policijskim časom.

Foto: Pixabay.com

„Otvorićemo mogućnost za međunarodne letove za sve provincije koje su u trećoj fazi“, rekao je Marero i dodao da će svi koji dolaze na Kubu biti testirani na virus.

Prema podacima sajta Worldometer, na Kubi je do sada od korona virusa obolelo 5.917, dok je preminulo 123 ljudi.

Nema komentara. Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...