Planirano više od 800 letova ka omiljenim destinacijama

Letovima do Hurgade Air Serbia otvara letnju čarter sezonu

BiznisSrbijaTurizamVesti

27.4.2021 11:10 Autor: Redakcija Biznis.rs 0

Letovima do Hurgade Air Serbia otvara letnju čarter sezonu Letovima do Hurgade Air Serbia otvara letnju čarter sezonu
Nacionalna avio-kompanija Air Serbia otvara letnju čarter sezonu za 2021. godinu sa ukupno sedam povratnih letova između Beograda i Hurgade, koliko je planirano da... Letovima do Hurgade Air Serbia otvara letnju čarter sezonu

Nacionalna avio-kompanija Air Serbia otvara letnju čarter sezonu za 2021. godinu sa ukupno sedam povratnih letova između Beograda i Hurgade, koliko je planirano da se obavi do 8. maja, tokom uskršnjih i prvomajskih praznika, saopštila je kompanija.

U saopštenju se navodi da će na toj destinaciji leteti avioni tipa Airbus A319, koji imaju konfiguraciju sa po 144 sedišta.

„Zadovoljstvo nam je što sa našim partnerima, turističkim agencijama, započinjemo obnovu čarter letova, za koje tradicionalno vlada veliko interesovanje putnika. Raduje nas što im i ovog proleća i leta omogućavamo da sigurno i komforno otputuju na svoj zasluženi odmor. Sigurni smo da će ova sezona biti bolja od prethodne, imajući u vidu da će putnicima biti dostupan širi izbor destinacija“, izjavio je Boško Rupić, viši menadžer agentske i korporativne prodaje u Air Serbia.

Avio-kompanija Air Serbia planira da tokom letnje sezone 2021. godine, u saradnji sa domaćim turističkim agencijama, obavi više od 800 čarter letova ka popularnim destinacijama u Turskoj, Egiptu, Grčkoj i Tunisu.

Čarter letovi za Tursku će uglavnom biti organizovani ka Antalijskoj regiji, ali su u planu i letovi za Bodrum i Dalaman na Egejskoj obali.

Nacionalni avio-prevoznik će ka Egiptu u većem obimu leteti za Hurgadu, dok će nešto manji broj letova biti obavljen ka Šarm el Šeiku.

Kada je reč o Grčkoj, putnici Air Serbia mogu očekivati turističke aranžmane sa direktnim čarter letovima do ostrva Rodos, Krit, Skijatos, Krf, Kefaloniju i Zakintos, kao i do drugih popularnih destinacija.

Nema komentara. Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...