MAKRON POZITIVAN NA KORONA VIRUS Francuski predsednik nastavlja da radi u samoizolaciji

EUVesti

17.12.2020 11:19 Autor: Marko Miladinović 1

MAKRON POZITIVAN NA KORONA VIRUS Francuski predsednik nastavlja da radi u samoizolaciji MAKRON POZITIVAN NA KORONA VIRUS Francuski predsednik nastavlja da radi u samoizolaciji
Francuski predsednik Emanuel Makron (Emmanuel Macron) pozitivan je na korona virus, saopštila je njegova kancelarija. „PCR test je sproveden nakon pojave prvih simptoma virusa“,... MAKRON POZITIVAN NA KORONA VIRUS Francuski predsednik nastavlja da radi u samoizolaciji

Francuski predsednik Emanuel Makron (Emmanuel Macron) pozitivan je na korona virus, saopštila je njegova kancelarija.

„PCR test je sproveden nakon pojave prvih simptoma virusa“, navodi se u kratkom zvaničnom saopštenju, u kojem nije precizirano koje konkretne simptome oseća francuski državnik.

Makron je otkazao zvaničan put u Liban za sedam dana, a mediji pretpostavljaju da je mogao da se zarazi tokom svog boravka u Egiptu prošle nedelje.

Aktuelni predsednik Francuske  biće u samoizolaciji narednih sedam dana, “tokom kojih će nastaviti da radi i obavlja svoje uobičajene aktivnosti sa distance”.

  • SUNCOKRET

    11.4.2022 #1 Author

    Očito ima blag oblik infekcije kada namerava da radi od kuće. Ima će priliku da detaljno razrađuje taktiku za 2. Krug izbora.

    Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...