milijarder promenio opis svog naloga na društvenoj mreži koju preuzima

Mask poručio da ipak neće otpustiti 75 odsto zaposlenih u Twitteru

Hi-techLifestyleSvetVesti

27.10.2022 08:35 Autor: Redakcija Biznis.rs 7

Mask poručio da ipak neće otpustiti 75 odsto zaposlenih u Twitteru Mask poručio da ipak neće otpustiti 75 odsto zaposlenih u Twitteru
Ilon Mask (Elon Musk) je u saopštio zaposlenima u Twitteru da ne planira da otpusti 75 odsto svog osoblja kada preuzme kompaniju. Mask, čiji... Mask poručio da ipak neće otpustiti 75 odsto zaposlenih u Twitteru

Ilon Mask (Elon Musk) je u saopštio zaposlenima u Twitteru da ne planira da otpusti 75 odsto svog osoblja kada preuzme kompaniju.

Mask, čiji preuzimanje Twittera vredno 44 milijarde dolara treba konačno da bude finalizovano u petak 28. oktobra, demantovao je prethodno objavljenu informaciju o otpuštanju velikog udela radne snage.

On je to saopštio zaposlenima u sedištu društvene mreže u San Francisku, ali te informacije još uvek nisu namenjene javnosti, pa su njihovi izvori za Bloomberg neimenovani.

I dalje se očekuje da će čuveni milijarder otpustiti deo zaposlenih u sklopu preuzimanja, što će izazvati uznemirenost među radnicima.

Mask je objavio video snimak sebe kako ulazi u kancelarije kompanije unoseći sudoperu. U opisu njegovog Twitter profila od juče piše da je “glavni tvit”.

 • Tina

  27.10.2022 #1 Author

  Pa sigurno da nece da otpusti radnike I da radi sa cetvrtinom zaposlenih, hm 😐

  Odgovori

 • GOCA BG

  27.10.2022 #2 Author

  Sada se svasta pise i prica,kada sve bude zvanicno preuzeto svi ce i cuti Maskovu izjavu…

  Odgovori

 • TATJANA

  28.10.2022 #3 Author

  Sigurno da ce odluke o tome biti vrlo racionalne

  Odgovori

 • Dea

  29.10.2022 #4 Author

  Ilon upravlja svetom lagano…

  Odgovori

 • Ceca

  30.10.2022 #5 Author

  Milosrdni Mask

  Odgovori

 • LEPOSAVA

  30.10.2022 #6 Author

  I za to postoji sigurno dobar razlog

  Odgovori

 • Coka13

  4.11.2022 #7 Author

  Neimenovani izvori pričali o otpuštanju, sad isti ti pričaju kako ipak neće doći do otpuštanja. Ili se on opet poigrava iz dosade ili su ljudi dokoni. Bilo kako bilo, svakako bi trebalo sačekati i videti šta on ima da kaže na tu temu.

  Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...