izlagači iz 22 zemlje u beogradu

Međunarodni sajam građevinarstva od 22. do 25. aprila u Beogradu

InfrastrukturaNekretnineSrbijaVesti

11.4.2024 17:29 Autor: Redakcija Biznis.rs 2

Međunarodni sajam građevinarstva od 22. do 25. aprila u Beogradu Međunarodni sajam građevinarstva od 22. do 25. aprila u Beogradu
Na Beogradskom sajmu, od 22. do 25. aprila, održaće se 48. Međunarodni sajam građevinarstva (SEEBBE) sa izlagačima iz 22 zemlje. Na sajmu pod sloganom... Međunarodni sajam građevinarstva od 22. do 25. aprila u Beogradu

Na Beogradskom sajmu, od 22. do 25. aprila, održaće se 48. Međunarodni sajam građevinarstva (SEEBBE) sa izlagačima iz 22 zemlje.

Na sajmu pod sloganom „Od vizije do ostvarenja“ biće izloženi proizvodi i inovacije za komercijalnu i stambenu izgradnju – spoljašnje i unutrašnje radove za novogradnju, renoviranje, restauraciju, rekonstrukciju i modernizaciju, najnovije tehnologije i rešenja, oprema i usluge, inovativni građevinski materijal i mašine, prenosi Beta.

Manifestacija će okupiti sve koji su uključeni u planiranje, projektovanje i izgradnju: arhitekte, projektante, investitore, predstavnike industrijskog i komercijalnog sektora, građevinske zanatlije, proizvođače građevinskog materijala.

Zemlje učesnice ove godine su Australija, Austrija, BiH, Bugarska, Hrvatska, Češka, Francuska, Nemačka, Grčka, Mađarska, Italija, Crna Gora, Kina, Poljska, Azerbejdžan, Indija, Severna Makedonija, Rumunija, Slovenija, Španija, Holandija i Turska.

Nacionalne izložbe na ovogodišnjem sajmu imaće Austrija, Češka, Indija, Kina, Poljska i Turska, a organizovan nastup imaće kompanije iz Crne Gore i Republike Srpske (BiH), preko njihovih privrednih komora.

Posetioci će moći da upoznaju budućnost građevinske industrije: „pametna gradilišta“, digitalizaciju, održiva rešenja.

Učesnicima i poslovnim posetiocima 48. Sajma građevinarstva na raspolaganju će biti „B2B poslovni portal“. Registracija na tom portalu omogućava poslovnim posetiocima jedan besplatan ulazak na Sajam građevinarstva.

Beogradski sajam nudi učesnicima mogućnost da lakše i brže dođu do potencijalnih poslovnih partnera tako što mogu da unapred zakažu poslovne sastanke s drugim učesnicima.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...