Direkcija za građevinsko zemljište objavila ponudu za dve građevinske parcele u bloku 72

Na prodaju tri hektara zemljišta na Novom Beogradu

BiznisSrbijaVesti

26.4.2022 08:43 Autor: Redakcija Biznis.rs 3

Na prodaju tri hektara zemljišta na Novom Beogradu Na prodaju tri hektara zemljišta na Novom Beogradu
Direkcija za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda je objavila prodaju 27.500 kvadratnih metara (2,75 hektara) na Novom Beogradu. Zemljište se nalazi iza naselja Dr... Na prodaju tri hektara zemljišta na Novom Beogradu

Direkcija za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda je objavila prodaju 27.500 kvadratnih metara (2,75 hektara) na Novom Beogradu.

Zemljište se nalazi iza naselja Dr Ivana Ribara u Bloku 72, navodi se u obaveštenju sa sajtu Direkcije, prenosi Nova ekonomija.

Početna cena za prodaju je 821,2 miliona dinara, što je oko 30.000 dinara po jednom kvadratnom metru zemljišta.

„Zemljište će biti prodato investitoru koji ponudi najveću cenu za obe građevinske parcele, a ponuda mora biti ista ili veća od početne cene i kasnije se ne može umanjivati“, piše u obaveštenju.

Za prodaju su oglašene dve građevisnke parcele, prva površine 15,1 hiljada kvadrata i druga, 12,4 hiljada kvadrata, prenosi Nova ekonomija.

„Prema planskom dokumentu zemljište se nalazi u zoni komercijalnih sadržaja u zoni niske spratnosti“, navodi se.

Obaveza investitora će biti da izvede sve radove i na pripremanju i opremanju građevinskog zemljišta i da sa „nadležnim komunalnim preduzećima i drugim pravnim licima ugovori i plati troškove za elektrodistributivnu i telekomunikacionu mrežu i objekte, toplifikaciju i gasifikaciju“.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...