Određena komisija za odobravanje investicionog plana

O prvenstvu zakupa poljoprivrednog zemljišta odlučivaće ministarstvo

AgrobiznisBiznisSrbijaVesti

24.3.2022 08:23 Autor: Redakcija Biznis.rs 2

O prvenstvu zakupa poljoprivrednog zemljišta odlučivaće ministarstvo O prvenstvu zakupa poljoprivrednog zemljišta odlučivaće ministarstvo
Komisija za davanje saglasnosti na investicioni plan uz predlog mera za realizaciju zakupa u postupku za ostvarivanje prava prvenstva zakupa poljoprivrednog zemljišta ubuduće će... O prvenstvu zakupa poljoprivrednog zemljišta odlučivaće ministarstvo

Komisija za davanje saglasnosti na investicioni plan uz predlog mera za realizaciju zakupa u postupku za ostvarivanje prava prvenstva zakupa poljoprivrednog zemljišta ubuduće će raditi u sastavu ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Branislav Nedimović, ministar finansija Siniša Mali, te ministarka privrede Anđelka Atanasković.

Članovi komisije biće još i posebni savetnik ministra poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Dragan Milić, kao i pomoćnik ministra poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Nenad Кatanić, prenosi Nova ekonomija.

Foto: Rawpixel.com

Ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede doneo je rešenje o obrazovanju komisije za davanje saglasnosti na investicioni plan uz predlog mera za realizaciju zakupa u postupku za ostvarivanje prava prvenstva zakupa poljoprivrednog zemljišta, objavljeno je u Službenom glasniku. Predsednik komisije biće ministar poljoprivrede Branislav Nedimović, a sekretar Marko Majstorović ispred Ministarstva poljoprivrede, piše u rešenju.

U rešenju piše da se za Autonomnu pokrajinu Vojvodina, na čijoj teritoriji se nalazi zemljište obuhvaćeno zahtevom, u Komisiju određuje pokrajinski sekretar za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo Čedomir Božić.

Rešenjem koje je objavljeno u Službenom glasniku stavljeno je van snage rešenje o obrazovanju komisije iz 2019. godine.

  • ZVE84

    27.3.2022 #1 Author

    Znači zemljište će dobijati samo podobni.?

    Odgovori

  • GOCA BG

    27.3.2022 #2 Author

    Da vidimo kako ce komisija donositi odluke…

    Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...